Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De Motion Terrazzo | Authentiek in een modern jasje

Ken je ze nog van de grachtenpanden of Italiaanse kerken. Motion Biedt de mogelijkheid nu ook voor je uw woning, kantoor of praktijk.

De prachtige terrazzo-uitstraling wordt gemaakt door de vermenging van marmer, parelmoer en harsen. De voordelen van een PU gietvloer gecombineerd met de uitstraling van een terrazzovloer. En niet enkele centimeters dik, maar slechts enkele millimeters.De prachtige terrazzo-uitstraling wordt gemaakt door de vermenging van marmer, parelmoer en harsen. De voordelen van een PU gietvloer gecombineerd met de uitstraling van een terrazzovloer. En niet enkele centimeters dik, maar slechts enkele millimeters.

Deze gietvloer is verkrijgbaar is iedere kleur of kleuren combinatie. Kom langs in de showroom om alle mogelijkheden en samenstellingen te bekijken of te bespreken. 

Het verschil tussen de “oude” terrazzo en de Motion PU Terrazzo Gietvloer is de samenstelling. Van oorsprong is de terrazzovloer een combinatie van marmer en cement. Een natuurlijke uitstraling maar een vloer die gevoelig is voor scheuren en vlekken. De PU Terrazzo gietvloer is elastisch, voelt aangenaam aan, is in iedere kleur verkrijgbaar, heeft een geringe dikte en is snel gereed.

Onze Terazzo is onderdeel van onze PU gietvloeren. Mocht je opzoek zijn naar een cementgebonden vloer of woonbeton? Ook dan kun je bij Motion terecht.