Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Luxe wandafwerking voor in de badkamer, kantoor of hal

Nooit meer voegen schoonmaken met de Motion Wall wandafwerkingen. Ga je voor Velvet of Quartz, altijd naadloos en waterdicht.

De Motion Wall

De ideale wandafwerking in betonlook. Geen voegen meer tussen de tegels, geen patroon dat net niet hetzelfde is en geen naden. Maak van je badkamer een home spa. De Motion Wall kent een uitgebreide kleuren collectie en zorgt voor een luxe look met een naadloosen waterdicht oppervlak. De wand is vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk en daardoor geschikt voor iedere ruimte, juist ook badkamers en keukens. Combineer je gietvloer of woonbeton met een Motion Wall voor een compleet geheel in elke ruimte. 

Motion Wall Quartz

Elk huis heeft zijn eigen stijl, daarom hebben wij meerdere wand afwerkingen zoals de Wall Quartz. Dit is een wandafwerking op basis van PU en cementgebonden materiaal. De kleurlaag van de wand slijpen we met diamant. Dit geeft de wand een unieke tekening. Na het verdikte laksysteem komt de tekening goed naar voren: indrukwekkende diepte-effecten met een natuurlijke textuur. De wandafwerking werken we met twee laklagen af voor extra waterdichtheid en slijtbestendigheid. Ideaal: zo geniet je jarenlang onderhoudsvrij van je designwanden!

In vijf lagen bouwen we de wand op met duurzame wandafwerking. Zo heb je de uitstraling van een naadloos beton. Bij het aanbrengen van de materialen ontstaat er wrijving tussen de bestanddelen. Dit zorgt voor kleur- en structuurverschillen die de vloer een exclusieve look geven. Kies uit onze uitgebreide, natuurlijke kleurencollectie: van warme tinten tot ultieme betonlook zoals grijs of taupe.

Motion Wall velvet

De Motion Wall Velvet is een betonlook wandafwerking met structuurverschil. De fluwelen look zorgt voor een zachte uitstraling met een gemarmerd effect. De Motion Wall Velvet brengen we aan in zes lagen. We behandelen de wand met een polijstpad voor een velvet oppervlak. Ondanks het reliëf voelt de wand fijn en zacht aan. De wandafwerking is volledig waterdicht, duurzaam en elastisch, zodat je er langdurig van geniet. Door het naadloze oppervlak is hij bijzonder onderhoudsvriendelijk. Je veegt druppels er makkelijk vanaf met een doekje zonder dat je sporen achterlaat. Kies uit onze uitgebreide, natuurlijke kleurencollectie voor de tint die het beste bij jouw sfeer en stijl past.

Kom de zachtheid van de Motion Wall Velvet zelf voelen en ervaren in onze showroom in Amsterdam zuid-oost. Daar zijn natuurlijk ook verschillende Quartz stalen aanwezig en kun je deze ook op de muur in de keuken komen bewonderen. We adviseren je graag! Maak via de site een afspraak of loop binnen als je in de buurt bent.