Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Japandi creëer je met Microcement van Motion Gietvloeren.

Japandi gaat om de eenvoud en functionaliteit van je interieur. Met een microcementvloer of woonbeton komt je woning samen, naadloze luxe die onderhoudsvriendelijk is.

Deze stijl is een combinatie van Scandinavische functionaliteit en het Japanse minimalisme.

Materiaal
Het hedendaagse element is duurzaamheid. Er word veel gebruikt gemaakt van hout, rotan en bamboe. Deze komen vaak terug in lattenwanden of als roomdivider. Natuurlijke element is leidend in zowel kleur als in materialen.
Ook linnen is populair in de Japandi stijl. Niet alleen voor de gordijnen, maar ook in lampen en kunstwerken. In de basis is Japandi een mix van functie en vorm, strakke lijnen en organische vormen.

In deze stijl is een gietvloer bijna niet weg te denken. De natuurlijke uitstraling van een cementgebonden vloer is perfect voor Japandi. Ook duurzaam en kan  op een milieuvriendelijke manier worden aangebracht, bijvoorbeeld door het gebruik van gerecycled materiaal. Het natuurlijke element in de microcement vloer brengt een mooi contrast met zich me.

Mocht je nieuwschierig zijn over alle vloeren bij Motion, neem dan een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom van 300 m²