Rubberen drempelhulp Budget - 25 t/m 100 mm

Geproduceerd van 100% gerecycled rubber materiaal. Deze drempelhulpen zijn van zeer hoge kwaliteit, sterk, duurzaam en antislip.

Rubberen Drempelhulp 3-zijdig omschrijving:

De drempelhulp rubber schuin van www.drempelhulp.nl is uitermate geschikt voor buiten.

De drempelhulp is speciaal ontwikkeld om ieder hoger obstakel te kunnen overbruggen, waaronder bijvoorbeeld hogere stoepranden.

De drempelhulp rubber schuin is gemaakt van 100 procent gerecycled rubber, een materiaalsoort die prima tegen de verschillende weersomstandigheden kan. Legt u deze drempelhulp buiten, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de drempelhulp snel weer moet vervangen. De drempelhulpen zijn namelijk van hoge kwaliteit rubber gemaakt en daarom erg duurzaam.

De drempelhulp is verkrijgbaar in verschillende formaten. U kiest zelf welk formaat drempelhulp rubber schuin u aan wil schaffen bij Drempelhulp.nl. De beschikbare hoogtes van deze specifieke drempelhulp zit tussen de 2,5 t/m 10 cm

Deze drempelhulpen hebben een vaste breedte.

Alle rubberen drempelhulpen van Drempelhulp.nl zijn voorzien van een antislip laag. Deze laag zorgt ervoor dat de drempelhulp niet glad wordt als het geregend heeft, maar ook niet als er sneeuw gevallen is of als er natte bladeren op liggen. Door de antislip laag op onze rubberen drempelhulpen, zijn al onze drempelhulpen volledig veilig.