Profielfoto van Funqy Wall Art

Funqy Wall Art

maandag
00:01 - 23:59
dinsdag
00:01 - 23:59
woensdag
00:01 - 23:59
donderdag
00:01 - 23:59
vrijdag
00:01 - 23:59
zaterdag
00:01 - 23:59
zondag
00:01 - 23:59

Over ons

Wat maakt Funqy Wall Art speciaal voor jou? Kwaliteit: Ontdek ons hoogwaardige behang, bekend om zijn duurzaamheid en diverse materiaalopties zoals het vliesbehang, textielbehang, behang met lederlook en naadloos behang. Wist je dat ons naadloze behang voorzien is van een pvc laagje en daarom goed waterafstotend en afwasbaar is? Je kan het daarom ook gebruiken in de keuken achter het keukenblok en in de badkamer, ideaal met dat leuke tegelbehang! Behang op maat: Ons behang wordt op maat geleverd, je vult eenvoudig de maat van je muur in, en je krijgt het behang in banen van 53 of 70 cm - net wat je gekozen hebt - handig genummerd bij je thuisbezorgd, zodat het plakken eenvoudig en snel gaat. Je hebt geen snijverlies. Dus geen behang over, of tekort. Lekker duurzaam! Al onze prints zijn ook op naadloos behang verkrijgbaar. Staat jouw favoriet er nog niet bij? Stuur gerust een mailtje met je wensen. Persoonlijk Contact: Bij Funqy Wall Art bieden we persoonlijke begeleiding, staan we klaar om vragen te beantwoorden en begeleiden we je bij elke stap van je project. Heb je wat meer hulp nodig, of hebt je speciale wensen voor je opdrachtgever? We helpen je en passen zo nodig de bestanden aan zodat je er mee uit de voeten kunt. Wanddecoratie: Op zoek naar mooie wanddecoratie of behang? Verken de mogelijkheden van Funqy Wall Art en laat je creativiteit de vrije loop. Neem een kijkje op onze website, om te kijken naar de diverse soorten behang, zoals het mooie Tegelbehang in vele kleuren, het prachtige Art Deco behang met de William Morris patronen, of de wandpanelen op allerlei materialen. Ronde wandcirkels, maar ook mooie werk in andere vormen. We hebben sinds kort ook prachtige panelen in organische vormen. Gratis Sfeerimpressie: Naast behang en wandpanelen op diverse materiaalsoorten, zijn er ook wandkleden, kussens en schoolplaten. Neem snel een kijkje in de webshop. Enne... heb je keuzestress? Weet je niet wat mooi bij jou thuis zal staan? Stuur dan een mail met een foto van je kamer of de ruimte waar je een behang of wandpaneel zou willen hebben. We maken gratis een digitale impressie, zodat je goed kunt zien hoe het behang of wandpaneel bij jou thuis zal staan. Stuur je foto naar info@funqy.nl

Wat maakt Funqy Wall Art speciaal voor jou?

 

Kwaliteit
Ontdek ons hoogwaardige behang, bekend om zijn duurzaamheid en diverse materiaalopties zoals het  vliesbehang, textielbehang, behang met lederlook en naadloos behang. Wist je dat ons naadloze behang voorzien is van een pvc laagje en daarom goed waterafstotend en afwasbaar is? Je kan het daarom ook gebruiken in de keuken achter het keukenblok en in de badkamer, ideaal met dat leuke tegelbehang!

Behang op maat
Ons behang wordt op maat geleverd, je vult eenvoudig de maat van je muur in, en je krijgt het behang in banen van 53 of 70 cm - net wat je gekozen hebt -  handig genummerd bij je thuisbezorgd, zodat het plakken eenvoudig en snel gaat. Je hebt geen snijverlies. Dus geen behang over, of tekort. Lekker duurzaam!

Al onze prints zijn ook op naadloos behang verkrijgbaar. Staat jouw favoriet er nog niet bij? Stuur gerust een mailtje met je wensen.

Persoonlijk Contact
Bij Funqy Wall Art bieden we persoonlijke begeleiding, staan we klaar om vragen te beantwoorden en begeleiden we je bij elke stap van je project. Heb je wat meer hulp nodig, of hebt je speciale wensen voor je opdrachtgever? We helpen je en passen zo nodig de bestanden aan zodat je er mee uit de voeten kunt.

Wanddecoratie
Op zoek naar mooie wanddecoratie of behang? Verken de mogelijkheden van Funqy Wall Art en laat je creativiteit de vrije loop. Neem een kijkje op onze website, om te kijken naar de diverse soorten behang, zoals het mooie Tegelbehang in vele kleuren, het prachtige Art Deco behang met de William Morris patronen, of de wandpanelen op allerlei materialen. Ronde wandcirkels, maar ook mooie werk in andere vormen. We hebben sinds kort ook prachtige panelen in organische vormen. 

Gratis Sfeerimpressie
Naast behang en wandpanelen op diverse materiaalsoorten, zijn er ook wandkleden, kussens en schoolplaten. Neem snel een kijkje in de webshop. Enne... heb je keuzestress? Weet je niet wat mooi bij jou thuis zal staan? Stuur dan een mail met een foto van je kamer of de ruimte waar je een behang of wandpaneel zou willen hebben. We maken gratis een digitale impressie, zodat je goed kunt zien hoe het behang of wandpaneel bij jou thuis zal staan. Stuur je foto naar info@funqy.nl