De sterkte van keramisch, gelegd in een klik

Met CERATOUCH haal je dé gamechanger in de wereld van keramische en stenen vloeren in huis.

Een klikvloer is makkelijk. Een keramische tegel is sterk. Elk type vloer heeft voordelen. Maar ook nadelen. Tenzij… je het beste van 2 werelden combineert. Dus een vloer die jou de sterkte geeft van een tegel en toch ook het plaatsingsgemak van een klikvloer. Onmogelijk? Als je inzet op technologie en innovatie kan het wél. Zo creëerde COREtec® Floors een gamechanger in de wereld van keramische en stenen vloeren: CERATOUCH.

Plaatste je al eens een keramische tegel? Dan weet je dat het best een zware klus is. Tijdrovend ook.
Wat als je nu eens hetzelfde resultaat krijgt, zonder uitbreken van een oude vloer, zonder egaliseren, zonder lijm of mortel? Gelegd met het gemak en de snelheid van een klikvloer. Direct na het leggen mag je er trouwens al op lopen. Zo voel je onmiddellijk hoe warm deze vloer aanvoelt op je blote voeten.

Het keiharde geheim zit in de kern
Ook de rug van de plaatser zal blij zijn. Want deze vloer weegt de helft van een keramische tegel. Maar hij is wel even sterk. Dat komt door de innovatieve kern. Die bestaat uit samengeperst kalksteengruis en minerale deeltjes. Die unieke Mineral Core® zorgt samen met glasvezel voor een buitengewone hardheid. Dit is dus een vloer om héél lang van te genieten. Zelfs in druk belopen winkels of kantoren.

Bestand tegen nageltjes van huisdieren (en erger)
Schattig, zo’n hond of kat. En vooral géén probleem voor deze vloer. Zelfs als het nagels van een tijger zijn of poten van een olifant.
Je CERATOUCH-vloer heeft een krasvastheid die gelijk of zelfs beter is dan bij echte keramische tegels. Want het geheim van deze collectie zit niet alleen in de kern. Het ligt er ook op. Speciaal voor deze collectie ontwikkelde COREtec® de geavanceerde toplaag CERAGUARD®. Voor kenners geven we mee dat dit een thermoplastische innovatie is. Maar onthoud vooral dat ze ultiem kras- en impactbestendig is.

De look van steen
Het oog wil ook wat. Heel veel zelfs. Je vindt in de collectie 24 steenpatronen en -kleuren, in verschillende formaten. Hierdoor heb je keuze uit maar liefst 36 vloeren. Het matte effect en de reliëfstructuur maken je vloer moeilijk te onderscheiden van een echte stenen of keramische vloer. Ook de smalle maar stevige voegen dragen bij tot een hyperrealistisch uitzicht.
Bovendien kan je de esthetiek van jouw nieuwe vloer moeiteloos doortrekken naar de muur voor een harmonieus geheel en ultiem ruimtegevoel. Op zoek naar een blikvanger in je kamer? Kies dan voor een nis of een accentmuur in een bijpassend design of andere tint. Of ga voor een spatwand in de keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ideaal voor de project- en renovatiemarkt
De lagen bóven de unieke Mineral Core® zorgen dus voor de look en krasvastheid van steen (zelfs beter). Ook naar onder toe is je vloer bijzonder. Want onder de kern zorgt opnieuw een vinyllaag en helemaal onderaan een kurklaag voor ideale geluidsdemping bij elke stap.

De geïntegreerde kurkonderlaag maakt een afzonderlijke ondervloer overbodig. Normale oneffenheden worden weggewerkt. Zelfs als je deze vloer legt op een bestaande vloer. Dat is dus extra tijdswinst.
En bij keramische tegels breekt er al eens wat. Met deze vloer heb je dat niet. Want de meervoudige sterke slijtlagen maken je vloertegels minder broos.

Het beste van 2 werelden
De look & feel (en de hardheid) van een keramische tegel. En toch het comfort en plaatsingsgemak van een klikvinylvloer. Dat is jouw keuze met CERATOUCH.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.