Langdurig succesvolle Planet Project-SDN is vernieuwd!

De kwaliteit is nog steeds ijzersterk maar het vernieuwde kleurenpalet zorgt ervoor dat er voor iedere ruimte een passende keuze zal zijn.

Planet Project-SDN is ontworpen om te excelleren in situaties waarin extreme slijtvastheid en effectieve vuilafstoting van cruciaal belang zijn. Met zijn klasse 33 is deze kwaliteit geschikt voor de meest veeleisende interieur toepassingen. Hierbij valt te denken aan werkruimtes, trappen, een hal tot aan entrees, gangen en intensief gebruikte projectruimtes zoals winkels, schoolgebouwen en bedrijven. Compact en ijzersterk!

Planet Project-SDN maakt gebruik van Solution Dyed Aquafil 6.0 polyamide garens en heeft een intense pooldichtheid waardoor het wordt geprezen als het ‘werkpaard onder de (project)tapijten’. De volledig geverfde garens met innovatieve vlamvertragende en antibacteriële eigenschappen zorgen voor optimale gebruikseigenschappen, zoals eenvoudig onderhoud met de mogelijkheid om vlekken en ongelukjes hygiënisch te reinigen met bleekmiddelen. Bovendien dragen de Aquafil SDN garens bij aan milieuvriendelijkheid doordat ze worden ontwikkeld met het oog op het terugwinnen en recyclen van materialen.

De ultrafijne poolstructuur van Planet Project-SDN, opgebouwd uit drie verschillende kleuren hoog getwijnde draden, creëert een prachtig 3-kleurig frisé effect, waardoor dit superieure tapijt zowel levendig als eigentijds oogt. Planet Project-SDN is verkrijgbaar in 16 diverse ton-sur-ton kleursamenstellingen, variërend van gedempte blauwe tinten, natuurlijke bruinen en grijstinten tot warm dieprood.

Het tapijt blijft langer mooi en representatief doordat het effectiever kan worden gereinigd. Met een comfortklasse van maar liefst 4 en een uitstekende akoestische isolatie draagt Planet Project-SDN ook bij aan geluidsdemping en een verbeterde akoestiek in de ruimte. Tevens is deze kwaliteit vanaf nu ook in tegels leverbaar.