Functioneel én voordelig: Domestic Stone PVC Vinylcollectie

Deze vloer tovert jouw huis om naar een thuis. Een fantastische vloer met krachtige en comfortabele eigenschappen.

Robuuste, stijlvolle tegels

Graag stellen we onze Domestic Stone collectie aan je voor. Aangenaam kennis te maken! Een prachtige PVC vinylkwaliteit met een levensecht steen- en tegeldessin. Functioneel en voordelig door de Interfloor Silver Tex Backing en verkrijgbaar in 5 verschillende dessins. 

Laten we bij het begin beginnen. De Domestic Stone collectie is een aanvulling op de bestaande designcollectie de Domestic Wood. Beide voorzien van de Interfloor Silver Tex Backing, wat maakt dat de vloeren stabiel en vormvast zijn door de dubbele wapening. Dit resulteert in luxueus en comfortabel vinyl, waarbij prijs-kwaliteit een van de uitgangspunten was in het ontwikkelen van deze PVC vinyl collectie. 

Kamerbrede vloer met steenlook

De 5 verschillende dessins maken dat deze collectie veelzijdig toepasbaar is. Allereerst een allover dessin in drie naturel betonlook kleuren. Daarnaast nog twee kleuren met een stoer en robuust vierkant tegeldessin met tegels van 50x50 cm. Van een klassiek tot minimalistisch industrieel interieur, vrijwel overal komt de Domestic Stone tot zijn recht. Voor zowel een stoer steendessin als een allover betoonlook dessin, deze PVC vinylcollectie maakt iedere ruimte extra comfortabel. Door het gemêleerde effect is vuil niet snel zichtbaar. 

Voordelig én functioneel

Prijs-kwaliteit verhouding is perfect bij de Domestic Stone collectie. Vinyl met de Silver Tex Back heeft zeer krachtige én comfortabele eigenschappen en daarnaast een aantrekkelijke prijs. De speciale rug van deze kwaliteit verbeterd akoestiek en isoleert geluid en warmte. Tevens is het goed te combineren met vloerverwarming, bestand tegen schoenen met hakken, meubelpoten en geschikt voor meubels met zwenkwielen. Tevens is deze PVC vinyl kwaliteit voorzien van krasbestendige 'PU toplaag', een natuurlijk matte 'Polyurethaan Finish' die de vinylvloer goed beschermt tegen vuil en vlekken. Ook is er een Natural Look toegepast waardoor er een veilige antislipweerstand met voelbare structuur is ontstaan. Onderhoudsarm én vochtbestendig, wat maakt dat deze vloer zelfs in vochtige ruimtes zoals keuken of toilet gelegd kan worden. 

Meer weten over deze collectie? Klik hier

Benieuwd naar onze andere collecties? Klik hier

Gratis A4 proefstalen aanvragen? Klik hier