Karpet op maat, een uniek statement piece!

Een interieur is meer dan alleen een verzameling meubels; het is een weerspiegeling van je persoonlijkheid, stijl en creativiteit.

Bij Interfloor begrijpen we dit als geen ander en daarom hebben we onze complete Karpetten Collectie vernieuwd. Met deze collectie kunt u uw eigen karpet volledig samenstellen, waardoor u de ultieme creatieve vrijheid krijgt om een uniek statement piece te creëren dat perfect past bij uw interieur.

Met eindeloze opties uit alle Interfloor tapijtkwaliteiten, kunt u de perfecte textuur en uitstraling vinden die past bij uw smaak en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een luxueus hoogpolig tapijt of een strak geweven oppervlak van wol, het is allemaal te vinden in onze uitgebreide collectie.

Maar de personalisatie stopt daar niet. Met maar liefst acht verschillende vormen om uit te kiezen, waaronder rond, rechthoekig en organisch, kunt u het ontwerp van uw karpet helemaal afstemmen op de specifieke kenmerken van uw ruimte. Qua afmetingen bieden we standaard maten S, M & L maar is het uiteraard ook mogelijk om eigen afmetingen te kiezen.

En dan zijn er nog de afwerkingsmogelijkheden; van een subtiele normale blindband tot een gedurfde metallic blindband, en zelfs een brede bandeer afwerking. Er zijn eindeloze mogelijkheden om uw karpet een unieke uitstraling te geven. Met een breed scala aan kleuren banderingen om uit te kiezen, kunt u ervoor zorgen dat uw karpet perfect past bij de rest van uw interieur.. of juist een opvallend contrast creëren dat de aandacht trekt.

Om uw eigen karpet samen te stellen, nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan een Interfloor dealer bij u in de buurt. Er staan mensen klaar om u te helpen bij elke stap van het proces die weergegeven wordt op onze speciaal ontworpen karpetten stalenhanger. Van het kiezen van de juiste tapijtkwaliteit tot het selecteren van de perfecte vorm en afwerking. Met behulp van de dealerlocator op onze website, www.interfloor.nl, vindt u gemakkelijk een dealer in uw omgeving.