Een gave betonlook vloer voor ieder interieur

Budgetvriendelijk maar met het gevoel en uitstraling van een rauwe betonvloer. De Carbon Stone collectie maakt van jouw huis een thuis!

Strak, industrieel en tijdloos

Drie woorden gebruiksvriendelijke Carbon Stone collectie perfect omschrijven. Een krachtige PVC-vinyl kwaliteit die zich perfect leent voor vele interieurstijlen. De verschillende dessins uit de stijlvolle Carbon Stone vertegenwoordigen grote tegels van 50 cm lang en 33 cm breed en tevens een actueel allover concrete/beton dessin in drie prachtige kleurnuances. Fantastisch voor een minimalistisch industriële look!

Zelfs voor de keuken en badkamer!

Naast de perfecte balans tussen kwaliteit en functionaliteit, heeft deze collectie een ' Natural Look en Feel'. Een voelbare oppervlaktestructuur geeft het vinyl een natuurgetrouw uiterlijk en deze zorgt voor extra slipweerstand waarbij de toegekende Slip Restraint R11 deze praktische en stijlvolle vloer tevens geschikt maakt voor gebruik in keuken of sanitaire ruimtes. Indrukwekkend, hè? De beschermende PU Laquer is toegepast voor Easy Clean en maakt deze vloer nóg eenvoudiger in onderhoud. Een absoluut duurzame en hedendaagse vloer voor járenlang woongenot.

'Maar is vinyl dan wel sterk genoeg?'

Yes, je hoeft je geen zorgen te maken over langdurig behoud van je vloer. De Carbon Stone collectie valt namelijk onder de klasse ''zwaar woongebruik'', wat betekend dat het geschikt is voor intensief gebruik. En mocht je denken dat het niet beter kan, hebben we nog een tweetal leuke feitjes over deze PVC-vinyl kwaliteit. Wanneer de vloer geheel verlijmd is, is deze ook geschikt voor zwenkwielen en vloerverwarming.

Graag in het echt zien? Vraag gratis A4 kleurstalen aan door hier te klikken!

Meer informatie? Neem eens een kijkje op onze website door hier te klikken!