Active-SDN: de perfecte prijs-kwaliteit verhouding

Een uitermate onderhoudsvriendelijk SDN tapijt waarbij het toegepaste Soft Yarn dit tapijt extra zacht maakt.

Een voordelige tapijt kwaliteit mét een heleboel efficiënte eigenschappen:

  • Uitermate kleurvast
  • UV-bestendig
  • Vlekbestendig

Solution Dyed garens zijn gemakkelijk te reinigen, in 99% gevallen van de vlekken lukt dit simpelweg met stofzuigen én een beetje water. Eventuele hardnekkige vlekken kunnen doormiddel van zwaardere reinigingsmiddelen verwijdert worden, denk bijvoorbeeld aan een bleekmiddeloplossing. De kleur van Solution Dyed Nylon zit namelijk verankerd in het garen waardoor zonlicht en schoonmaakmiddelen vrijwel geen schade kunnen aanrichten. De kleuren zijn zéér permanent! Hierdoor is Active-SDN net als andere solution-dyed vloerbedekking zeer laagdrempelig in onderhoud en zal bij correct gebruik jarenlang zijn kleur en onberispelijke look behouden.

Een prachtig kleurenpalet

Van ingetogen grijs tot aan enthousiaste kleuren als okergeel. Een donkere mosgroen of juist sprekend blauw, het kleurenpalet van de Active-SDN heeft het allemaal. Perfect voor licht tot normaal woongebruik. 

Soft Yarn voor een comfortabel en luxueus gevoel

De Soft Yarn polyamide garens creëren extra zachtheid en comfort. Active-SDN heeft als tapijt meerdere voordelen ten opzichte van een harde vloer waaronder prettige geluiddemping en een akoestiek verbeterend vermogen. Ook huisstof filtert tapijt juist beter uit de lucht, dit in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd. Met regelmatig goed stofzuigen ontstaat een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Meer weten? Klik hier

Informatie over een karpet op maat? Klik hier