Nieuw: prachtige, elegante tapijtkwaliteit Divo Project SDN

De gesneden pool met elegante glans van de Divo Project-SDN leent zich ook erg goed voor een karpet op maat.

“Aangenaam zacht en glanzend”

Divo Project-SDN kenmerkt zich door een prachtige elegante uitstraling door de glans die erin is verwerkt. Een luxueus en aangenaam zacht tapijt met een elegante uitstraling. De Solution Dyed Polyamide garens geven deze tapijtkwaliteit unieke eigenschappen. Een gesneden pool met een poolgewicht van maar liefst 1545 g/m2. geeft deze tapijtkwaliteit de hoogste comfortklasse.

“12 prachtige en rijke kleuren”

Het kleurenpalet van Divo Project-SDN kent maar liefst 12 kleuren. Van prachtige naturel tinten tot aan diep donker blauw en oud rose. Ook in het grijze palet heeft deze tapijtkwaliteit eindeloos keuzes.

De verfijnde en bleekmiddelbestendige garens zijn uitermate gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Veilig tegen vlekken en ‘bleach resistant’. Vloerbedekking gemaakt van SDN garens is door en door gekleurd, wat maakt dat het UV bestendig is en het zeer slijtvast is! Over het algemeen volstaat regelmatig stofzuigen om het tapijt langdurig representatief te houden.

“Een echte eyecatcher in ieder interieur”

De gesneden pool met elegante glans van de Divo Project-SDN leent zich ook erg goed voor een karpet op maat. Divo Project-SDN kent een hoog poolgewicht, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het is mogelijk om een karpet op maat te laten maken die volledig zelf samen te stellen is. Je hebt de keuze uit 5 prachtige afwerkingen en diverse vormen. Denk hierbij aan XXL, rond of juist een unieke organische vorm.

“Ook in jouw werkomgeving kan Divo Project-SDN schitteren”

Vanwege de uitstekende project eigenschappen, de duurzaamheid en luxe uitstraling is dit tapijt van SDN garens uitermate geschikt voor zwaar woongebruik. Hierbij valt te denken aan zeer intensief gebruik van bijvoorbeeld een werkkamer in de thuissituatie.

Meer weten? Klik hier