Dynamic Wood-XL Fishbone - Visgraat is hot!

Dynamic Wood-XL Fishbone: kamerbreed met karakteristieke levensechte XL visgraat planken.

Visgraat is HOT! Stijlvol, tijdloos en razend populair. Het visgraatmotief is een patroon van duizenden jaren oud en momenteel óntzettend geliefd. Een visgraat vloer is een echte klassieker en veelvuldig toegepast voor een traditioneel landelijk of vintage look. Het is de finishing touch in ieder interieur. Maak van jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer een echte eye-catcher door deze fantastische vloer.

De Interfloor vinylcollectie Dynamic Wood-XL Fishbone is een uitermate functionele en stijlvolle pvc-vloer waarbij herhaling van het patroon nauwelijks waarneembaar is mede dankzij de ‘Digital Print’ technologie en zijn grote rapport.

De feiten op een rijtje:
• Interfloor Dynamic Wood-XL Fishbone Vinyl = kamerbreed op rol
• Interfloor Dynamic Wood-XL Fishbone Vinyl = karakteristieke XL visgraat planken van maar liefst 70 x 15 cm.
• Een herhaling van het patroon is nauwelijks waarneembaar waardoor het de meest natuurgetrouwe naadloze vloer ooit geproduceerd is.
• Interfloor Dynamic Wood-XL Fishbone Vinyl = Voorzien van de exclusieve Interfloor Black Tex Back met talloze special features en geproduceerd met de baanbrekende Digital Print Technology!

Dynamic Wood-XL Fishbone geeft iedere ruimte zonder twijfel een uniek karakter. Een vloer die een woonruimte tot een persoonlijke, warme en sfeervolle plek omtovert. Van monumentaal pand tot nieuwbouwwoning, van woonkamer tot keuken.

“Creëer dynamiek, energie en elegantie met Dynamic Wood-Xl Fishbone”

Het zigzagpatroon is allesbehalve saai en creëert gevoel voor beweging en unieke energie. Een elegante vloer die een groot gevoel van luxe teweegbrengt en een uitstraling die de esthetiek van elke ruimte zal verbeteren.

Het fishbone design zal over het algemeen in de lengte van een ruimte gelegd worden, van origine richting het binnenvallende licht. Gezien Dynamic Wood-XL Fishbone van duurzaam UV bestendig PVC vervaardig is kan het patroon in ieder gewenste richting gelegd worden. Het kwartslag draaien resulteert in een eigentijds ‘elleboogpatroon’, een vloer die op vele manieren gebruikt kan worden.


“Extra groot visgraat dessin als statement!”

Een visgraat vloerpatroon hoeft niet in het gehele huis toegepast te worden, toegepast in bepaalde ruimtes voelt de vloer extra speciaal aan. Dynamic Wood-XL-Fishbone kan prachtig gecombineerd worden met andere materialen en vloeren met bijvoorbeeld cementlook.

Dynamic Wood-XL-Fishbone is zeker ook commercieel interessant en inspirerend. Ze komt prachtig tot uiting in grotere ruimtes zodat het opvallende patroon goed te zien is. Een vloer als opvallend designelement, van overweldigende entree of trendy shop tot kantoor en restaurant.


“Opvallend anders én uiterst praktisch!”

Een vloer die naast de WOW-factor uitblinkt in functionaliteit en duurzaamheid. De bekende Black Tex Backing biedt deze comfortabele PVC-designvloer vele extra’s voor zowel de gebruiker als de installateur.

Bekijk alle voordelen van BTB » Klik hier

Vindt de dichtstbijzijnde Interfloor verkoper » Klik hier


Bekijk de Interfloor Dynamic Wood-XL Fishbone vinylcollectie » Klik hier