NIEUW: Verona Wool - Chique en natuurlijk tapijt

Vervaardigd van ‘Woolmark®‘ hoogwaardige 100% New Zealands scheerwol! Gekenmerkt door fraaie fijne poollussen in een licht gemêleerd karakter.

Nieuw bij Interfloor: Verona Wool

Een vierde wollen tapijtkwaliteit omdat het vele voordelen kent. Het is duurzaam en daarbij is wol een natuurlijke hernieuwbare grondstof die 100% biologisch afbreekbaar is. Wol is veerkrachtig en goed bestand tegen slijtage. Verona Wool is een natuurlijk wollen tapijtkwaliteit vervaardigd van ‘Woolmark®‘ hoogwaardige 100% New Zealands scheerwol! Gekenmerkt door fraaie fijne poollussen in een licht gemêleerd karakter. De Verona Wool onderscheidt zich door een elegant diagonale structuur, wat als kamerbreed tapijt zorgt voor een ruimtelijk effect.

De vele voordelen van 100% zuiver scheerwol:
• Natuurlijk en duurzaam
• Slijtvast en veerkrachtig
• Van nature vuilwerend en onderhoudsvriendelijk
• Brandveilig
• Geluid en warmte isolerend – kostenbesparend
• Lucht zuiverend
• Milieu- en diervriendelijk

Een slimme vezel
Interfloor vertelt – ‘Wollen tapijten worden al vele eeuwen gebruikt wegens hun veerkrachtigheid en lange levensduur. Het is van zichzelf vuil werend en gemakkelijk te reinigen’. Oftewel een hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met onderhoudsvriendelijke eigenschappen en een authentieke en rijke uitstraling. Daarnaast heeft wol een veerkrachtige en ‘slimme’ vezel met het vermogen om vocht, tot wel 30%, in de lucht te absorberen en het vervolgens weer af te geven wanneer de atmosfeer droog wordt waardoor het voor een prettig binnenklimaat zorgt.

Naturel en chique
Verona Wool is te verkrijgen in 6 naturel tinten. Tijdloos en chique voor iedere ruimte, maar uiteraard ook prachtig als karpet op maat. Voor een ieder die een chique, tijdloos en 100% natuurlijke vloer wenst.

Meer weten over de Verona Wool >> klik hier

Een kleurstaal aanvragen? >> klik hier

Info over een karpet op maat >> klik hier