Nieuw: Hongaarse Punt - uniek dessin!

Een modern en uniek dessin, gecombineerd met de vele voordelen van de Black Tex Backing.

Met trots introduceren wij onze nieuwste vinyl kwaliteit: Dynamic Hongaarse punt. Een modern en uniek dessin, gecombineerd met de vele voordelen van de Black Tex Backing. Oftewel stijlvol en modern in iedere ruimte, praktisch en gemakkelijk in onderhoud.

“Uitzonderlijk duurzaam en slijtvast”

Met zijn Black Tex Back is de Dynamic Hongaarse Punt uitzonderlijk duurzaam en slijtvast. De innovatieve zwarte achterkant verbetert niet alleen de stabiliteit van de vloer maar zorgt ook voor uitstekende geluidsisolatie en warmtebehoud, waardoor een comfortabele leefomgeving ontstaat. Tevens is de Hongaarse punt goed te combineren met vloerverwarming.

“Scala van 6 kleuren”

Deze unieke vinylkwaliteit is verkrijgbaar in een scala van zes kleuren, variërend van lichte tinten tot aan diepbruin en zwart. De veelzijdigheid maakt het gemakkelijk om de perfecte match te vinden voor elke interieurstijl, of het nu gaat om een eigentijdse woning of een zakelijke omgeving.

“Onderscheidend en uniek patroon”

We kennen natuurlijk allemaal het moderne visgraat patroon, de Hongaarse punt is een onderscheidende variant hierop door het unieke patroon. Hierdoor krijgt de vloer een ongeëvenaarde uitstraling. Het exclusieve patroon geeft verfijning an iedere ruimte, waardoor de vloer niet alleen functioneel is maar ook echt een statement maakt.

Een revolutionaire keuze voor diegenen die streven naar stijl, duurzaamheid en innovatie in het kiezen van de perfecte vloer. Uiteraard verkrijgbaar bij de vele Interfloor dealers die door het hele land verspreid zijn. Klik hier om de Interfloor dealer bij jou in de buurt te vinden!