Freeslijn binnendeuren

Vlakke deuren met groeven zijn super trendy. Horizontaal, verticaal of juist een combinatie ontworpen door jouw architect? Alles kan!

 

FreesLijn deuren zijn vlakke deuren met groeven, deze groeven kunnen verticaal, horizontaal of juist een combinatie van beide als ontwerp gebruikt worden. Hierdoor is er in de FreesLijn collectie ruimte voor eigen ontwerp! 

Verschillende modellen FreesLijn deuren
De freeslijnen in de deur hebben een eenvoudig design en geven de deur karakter. Door de strakke vormgeving passen deze deuren in verschillende woonstijlen, zoals bijvoorbeeld industrieel, modern en landelijk.

Deuren met verticale freeslijnen
Albo Deuren heeft verschillende deurmodellen met verticale freeslijnen. Door de verticale lijnen heeft deur een strakke uitstraling en is de deur een mooie toevoeging aan je interieur. Zoals deurmodel AA7100, door vijf verticale freeslijnen pas deze deur goed bij een landelijk interieur.

Deuren met horizontale freeslijnen
De horizontale freeslijnen in de deur creëren vlakken in het ontwerp van de deur. Als je twee deuren naast elkaar hebt, is een deurmodel met horizontale freeslijnen een goede keuze. De horizontale freeslijnen lopen in elkaar over van beide deuren. Dit creëert een prachtig effect zoals te zien is bij deurmodel AA7300.

Combinatie van horizontale en verticale freeslijnen
In de FreesLijn collectie zijn ook deuren te vinden met een combinatie van horizontale en verticale freeslijnen. Deze FreesLijn deuren hebben een modern minimalistisch ontwerp.

FreesLijn deuren op maat
Met onze FreesLijn collectie is er de mogelijkheid om je eigen deur te ontwerpen. Door bijvoorbeeld het lijnenspel aan te passen creëer je je eigen ontwerp. En niet alleen de lijnen zijn aanpasbaar, je kunt ook de kleur van de deur aanpassen, zodat de deur perfect bij jouw interieur past! 

Het is ook mogelijk om een huidig ontwerp aan te passen aan het formaat van de deur of hoogte van de deurkruk. Er zijn oneindige mogelijkheden, dus laat je creativiteit de vrije loop en wij maken het gewoon!