Isolerende buitendeur

Bij het isoleren van je huis speelt een isolerende deur een belangrijke rol!

TriTherm buitendeuren zijn voorzien van een dubbele aluminium schermlaag waardoor er geen vocht in de deur kan trekken en dat de deur niet kan kromtrekken. Door de toepassing van een geëxtrudeerde PS-vulling hebben TriTherm buitendeuren een hoge isolatiewaarde met U-waardes gemeten tot 0.96 W/m²K dat garant staat voor energiebesparing en wooncomfort.

De Tricoya deklaag staat garant voor een langere levensduur van het schilderwerk. Hierdoor kan een forse kostenbesparing op onderhoudskosten worden gerealiseerd. Buitendeuren met een glasopening worden voorzien van een HR++ beglazing en zijn ook leverbaar met een vaste sponning ten behoeve van binnenbeglazing dus zonder glaslatten aan de buitenzijde. Deze VaSpo beglazing garandeert een nog langere levensduur. De Tricoya deklaag kan voorzien worden van groeven en lijstwerk waardoor praktisch ieder deurmodel gerealiseerd kan worden. De maatwerkmogelijkheden zijn hierbij ongekend!

VOORDELEN ISOLERENDE DEUR
Een isolerende buitendeur heeft veel voordelen, hieronder alle voordelen van een TriTherm deur:

Energiebesparend
Isolerende TriTherm buitendeuren zijn voorzien van een isolerende vulling en leveren vanwege een hoge isolatiewaarde en vormstabiliteit een belangrijke bijdrage aan energiebesparing en wooncomfort.

Veilig
TriTherm buitendeuren zijn inbraakwerend en voldoen aan weerstandsklasse 2. Voor extra veiligheid adviseren wij een driepuntsluiting toe te passen. Deze sluiten op drie punten in het kozijn en voldoen aan de eisen van PKVW.

Comfort
Buitendeuren worden zwaar belast door zon, wind en neerslag. Door deze weersinvloeden komt het vaak voor dat deuren kromtrekken waardoor naden en kieren ontstaan en dus tocht. Met de vormstabiliteit van een TriTherm deur wordt kromtrekken voorkomen zodat het warm en behaaglijk blijft in huis.

Duurzaam en onderhoudsarm
TriTherm buitendeuren zijn, in combinatie met groeven en glas, in vrijwel iedere stijl te creëren. De unieke VaSpo sponning en de langere levensduur van het schilderwerk staan garant voor besparing op onderhoudskosten. Bovendien worden TriTherm buitendeuren geproduceerd onder KOMO en zijn deze FSC© gecertificeerd.