Woodlike deuren

Echt natuurlijk eikenhout fineer gesneden uit verweerde eiken balken.

Eikenhout in zijn zuiverste vorm!

Door een jarenlang verweringsproces heeft Woodlike de ruwe, ruige uitstraling. Woodlike is leverbaar in drie kleuren die perfect aansluiten bij elk interieur: Natural, Grey Oak en Smoked Oak. Wilt u eens echt "deurdenken" en uw Woodlike deur nog eens terug laten komen in uw interieur? Laat ons dan een Woodlike tafel voor u maken met een frame van robuust zwart staal of strak geborsteld RVS met een Woodlike tafelblad in een kleur naar uw keuze.

Waar massief hout een bedreiging is in de deuren- en meubelindustrie qua kwaliteit, heeft Woodlike juist oneindig veel mogelijkheden. Fineerstroken worden zorgvuldig handmatig gesorteerd en genaaid, waarna deze als geheel wordt versmolten met een zwarte melamine onderlaag. De open structuur tussen de stroken en noesten worden zo 100% afgedicht. Door dit unieke productieproces waarbij het fineer zich laat verwerken als HPL, behoren scheuren en kromtrekken voortaan tot verleden tijd terwijl het juist de stoere landelijke uistraling versterkt.

Of u nou een woning, bedrijfspand of horecazaak iets extra's wilt geven, met Woodlike is een succes absoluut gegarandeerd. Puur hout met scheuren, noesten en natuurlijke verkleuringen opgevuld met zwart melamine. Met Woodlike kiest u voor een gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig product waarbij deuren en tafels zelfs geschikt zijn voor horeca en zorginstellingen. Woodlike wordt standaard afgewerkt met een matte natuurlak voor een neutrale uitstraling.