Woods binnendeuren

Echt natuurlijk eikenhout fineer gesneden uit verweerde eiken balken.

Eikenhout in zijn zuiverste vorm!

Deuren gemaakt van echt hout passen bij verschillende woonstijlen zoals: Modern, minimalistisch maar ook landelijk met een modern randje. Woods fineerdeuren zijn er in verschillende uitvoeringen, passend bij jouw woonstijl. In deze blog lees je alles over de opbouw, uitvoeringen en kleuren van Woods fineer deuren.

Eiken fineer, ruw geborsteld, gesneden uit oude verweerde balken. Puur hout met scheurtjes, kwasten en natuurlijke verkleuringen, dat zijn de Woods modellen AA 5000 Natural Oak en AA 5200 Grey Oak. Bij deze uitvoeringen van Woods fineer worden de scheurtjes en kwastjes opgevuld door de versmelting met zwarte melamine. Dit geeft deze Woods fineer modellen die extra stoere uitstraling. Eiken hout is een natuurproduct dus lichte afwijkingen in kleur en structuur horen bij deze Woods fineer modellen en maken iedere deur uniek.

Exclusief Woods fineer

In de collectie Woods fineer deuren zijn sinds kort ook de exclusieve fineer soorten Cool White, Silver Grey en Oak Rift Swamp opgenomen. Deze drie verschillende fineren hebben een elegante strakke uitstraling en passen perfect bij iedere woonstijl. De drie verschillende kleuren Woods Eiken fineer zijn ieder uniek en geven een geweldige uitstraling voor zowel nieuwbouwwoningen als woningen die gerenoveerd worden.

Verdiepingshoge Woods deuren

De binnendeuren uit de Woods serie worden in eigen huis geproduceerd. Hierdoor zijn de maatwerkmogelijkheden groot. Woods Eiken fineer deuren worden gemaakt in standaard- en afwijkende maten en in stompe- en opdek uitvoering. De maximale afmeting die gemaakt kan worden is 1200 x 2980 mm. Het is super trendy om binnendeuren te gebruiken die even hoog zijn als het plafond. Dit wordt ook wel verdiepingshoog, plafondhoog of kamerhoog genoemd. Door de toepassing van plafondhoge, verdiepingshoge of kamerhoge deuren wordt de hoogte van de ruimtes extra benadrukt waardoor een ruimte veel meer volume uitstraalt.