Partner

Bax Houthandel BV

Bax houthandel is een groothandel met particuliere verkoop. Tevens is Bax producent van massieve houten vloerdelen en lamelvloerdelen van onder andere: Eiken, Jatoba, Merbau en vele andere hardhoutsoorten. U kunt profiteren van het feit dat wij zelf laten importeren uit het land van herkomst, zelf schaven en installeren.

Bedrijfsoverzicht Bax Houthandel BV

eiken 23cm Oase Shara

Oase Sahara; Eiken vloer van 23 cm breed zacht bruine ondergrond afgewerkt met een whitewash afgewerkt met Sparky Topcoat in grading OS - mix

Oase Sahara, grading OS-mix, 23cm breed, whitewash afgewerkt met Sparky topcoat

Oase Sahara is een vloer van 23 brede planken in grading OS-mix, betekend iets minder knoesten dan bijvoorbeeld select rustiek, maar weer meer dan OS, daarom heet dit ook OS-mix. Deze zeer zacht bruine achtergrond is afgewerkt met een white wash en voor bescherming is er Sparky topcoat gebruikt. Dit omdat de vloer doorgelegd is naar de keuken, waar dus geknoeid kan en mag worden. Bax Houthandel BV. houdt overal rekening mee. Voor meer mogelijkheden kijk eens bij onze showrooms op onze vestigingen in Utrecht, Zoetermeer en Amsterdam. U bent van harte welkom bij Bax Houthandel BV.

 

Meer lezen over
'eiken 23cm Oase Shara'?

meer van deze professional

wit50 eiken rustiek

een vlechtvloer in wit50 op een whitewash afgewerkte vl...

eiken lamelparket 21cm

Eiken lamelparket in 21cm brede licht gerookte planken ...

23cm OS mix wit50

zeer mooi donker gerookt OS-mix Europees eiken met een ...

Toon alle 39 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.