Bax Houthandel BV

Partner

Bax houthandel is een groothandel met particuliere verkoop. Tevens is Bax producent van massieve houten vloerdelen en lamelvloerdelen van onder andere: Eiken, Jatoba, Merbau en vele andere hardhoutsoorten. U kunt profiteren van het feit dat wij zelf laten importeren uit het land van herkomst, zelf schaven en installeren.

Bedrijfsprofiel

Houten vloeren worden door ons al bijna  20 jaar zelf geproduceerd. Een Bax houten vloer hebben wij in de vorm van massief hout of parket en in de nieuwste ontwikkeling van lamelparket en budget lamel. Wij behoren tot één van de grotere Nederlandse producenten. Alle planken en vloerdelen komen bij ons uit de fabriek en worden verkocht in eigen vestigingen. Uw houten vloer wordt door onze eigen parketteurs geïnstalleerd. Een Bax houten vloer wordt aan u geleverd zonder tussenhandel, u betaald echt altijd ruim onder de gemiddelde marktprijs. U kunt kiezen uit meer dan 30 houtsoorten en hopen dat ook U een keuze maakt voor een BAX-VLOER. 

Wij hebben 4 product lijnen en deze staan bekend in de markt om onze scherpe prijzen. Dat geldt ook voor de exclusieve producten en houtsoorten. Echt mooi hoeft niet duur te zijn. Maar wel goed! en daar zorgen wij voor. Lees meer over Bax Houthandel.

Binnen onze 4 product groepen vindt u voor ieder wat wils. Van massief houten vloeren tot lamel parket, van chapel achtige verouderd parket tot strakke moderne planken. In onderstaande vindt u per productgroep de details.

Nieuw bij Bax houthandel is de mogelijkheid om nu een houten vloer te kopen en deze later te betalen.

ARTIKELEN

Europees eiken lamelpark

Europees eiken lamelparket in breedte 18cm en dikte 19mm met de hoogste hout en de minste knoesten selectie OS

visgraat 17x85 OS

Donker gerookt en met naturel olie bewerkte brede visgraat vloer van 17 x 85cm is afgewerkt met een beschermde topcoat. OS-mix. Bax Houthandel BV.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Harselaarseweg 75
3771 MA BARNEVELD
0342420880
info@baxhouthandel.nl
www.baxhouthandel.com
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Europees eiken lamelpark

Europees eiken lamelparket in breedte 18cm en dikte 19mm met de hoogste hout en de minste knoesten selectie OS

visgraat 17x85 OS

Donker gerookt en met naturel olie bewerkte brede visgraat vloer van 17 x 85cm is afgewerkt met een beschermde topcoat. OS-mix. Bax Houthandel BV.

Long Life lamelparket

Bent u op zoek naar een houten vloer, maar wilt u zeker weten dat uw vloer lang mooi blijft? Kies dan voor Long Life lamelparket van Bax Houthandel. Long Life l...

Smart life budget lamel

De Smart life budget lamel is ontworpen als vervanger van laminaat of fineerparket. De collectie biedt u de mogelijkheid te kiezen voor de voordelen van een ech...

lamelparket bronze

Antereciet select rustiek eiken, is afgewerkt met bronze metaal kleur. Bax houten vloeren levert. Tevens showrooms in Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht.

Europees eiken vloer

Europees Eiken vloeren van 18 cm breed die afgewerkt is in de kleur grijs

Europees eiken wit 50

Europees eiken vloer met grading OS afgewerkt wit50 ,Bax houten vloeren, direkt geleverd vanuit onze eigen fabriek in Barneveld.

Stonewash 23cm eiken

Prachtige stonewash gemodifiseerde vloer, 23cm breed in select rustiek en afgewerkt in olie van grijs /wit 100

24 cm rustiek brons

unieke vloer van 24cm breed select Rustiek in de kleur Brons

Europees eiken rustiek

Mooi Europees eiken 18cm in select rustiek, daarna donker gerookt en behandeld met donker eiken olie, alleen bij Bax Houthandel BV.

eiken,rustiek,gerookt

17cm eikenvloer, mooi licht gerookt en afgewerkt in grijs 50 olie vervolgens behandeld met een Sparky topcoat voor bescherming tegen vocht en vuil.

Eiken vloerdelen OS

hele bijzondere 24cm eiken vloerdelen OS selectie whitewash wit 50 coating

24cm eiken extra rustiek

24 cm mooie brede eikenvloer in de grading van extra rustiek en afgewerkt met licht antiek olie voor de kleur. Bax Houthandel BV van alle markten thuis.

eiken 23cm Oase Shara

Oase Sahara; Eiken vloer van 23 cm breed zacht bruine ondergrond afgewerkt met een whitewash afgewerkt met Sparky Topcoat in grading OS - mix

eiken lamelparket 21cm

Eiken lamelparket in 21cm brede licht gerookte planken afgewerkt in naturel olie en ter bescherming van vocht en vuil bewerkt met Sparky topcoat

Eiken gecarboniseerd 18

gecarboniseerd eiken 18cm met olie wenge, zorgt dat de vloer zwaar donker wordt. Voor alles is een techniek bij Bax Houthandel BV.

eiken OS mix rustiek

mooie vloer van 23cm breed eiken in OS mix, waardoor je minder knoesten hebt wat een mooi gezicht is, select rustiek en gerookt met wit100 behandeld.

US.eiken,OS grading 21cm

21 cm Amerikaans eiken OS grading in naturel olie. Alleen wat kleine knoesten zodat de telescopische vlam bij deze eiken soort er goed uit komt.

US.eiken licht gerookt

Amerikaans eiken, die mooi liht gerookt is en afgewerkt werd met een lichte antiek olie. Dit geeft die donkerder look dan alleen licht roken

Eiken 23 rustiek wit100

Eiken 23cm, select rustiek, geborsteld en behandeld met wit100. Bax Houthandel BV. van alle markten thuis

26cm eiken lamelparket

mooie 26cm brede Eiken lamelparket is behandeld met licht antiek olie en beschermd met Sparky topcoat. De grading van dit speciale hout is rustiek

18cm eiken witdekkend OS

Een in één keer dekkende witte olie afgewerkte vloer van 18cm breed in OS grading . Bax Houthandel BV. heeft altijd overal oog voor

21cm rustiek whitewash

bijzondere vloer van 21cm brede Europese vloer in selectie Rustiek. Afgewerkt in white wash modificatie star3 met een beschermlaag van Sparky topcoat

18cm eiken rustiek

Gecarboniseerde select rustiek eiken vloer van 18cm die is afgewerkt met een naturel olie en Sparky topcoat Alles is mogelijk bij Bax Houthandel BV.

24cm eikenOS-mix

eiken vloerdelen in 24cm brede OS-mix grading afgewerkt met witkrijt

europees eiken 23cm

Extra rustiek (ER), zeer levendig Europees eiken in 23cm breed, de afwerking is gedaan met walnoten olie.

30cm eiken in wit50

Europees eiken in 30cm breed in OS-Mix en afgewerkt in wit50 en beschermd met Sparky topcoat . Bax Houthandel BV. als het om vloeren gaat

30cm lamelparket rustiek

Een naturel olie afgwerkte 30cm brede eiken lamelparket vloer, met een select rustiek knoesten patroon.

Europees eiken 23cm wit

een zeer bijzondere Europees donker gerookt eiken vloer die afgewerkt is met een wit100 olie, die zorgt voor deze bijzondere uitstraling. Bax Houthandel BV.

23cm OS mix wit50

zeer mooi donker gerookt OS-mix Europees eiken met een coating wit50. Bax Houthandel BV. is van alle markten thuis

18cm US lamelparket OS

Een bijzondere Amerikaanse eiken lamelparket in grading OS bewerkt met naturel olie met een breedte van 18cm

wit100 white wash ER

Een wit100 white wash op een extra rustieke vloer. Mix de cracks en knoesten van dit plaatje en de foto hierboven en er is een goed beeld wat extra rustiek

Eiken vlecht rustiek

een zeer mooie vloer, prachtig gevlechte vloer in een rustiek grading en afgewerkt in naturel. Bax Houthandel BV. dé plek om te zijn voor houten vloeren.

17x85 visgraat rustiek

mooie visgraat breed 17x85 select rustiek en naturel afgewerkt. Bax Houthandel BV. heeft zoveel verschillende soorten hout in alles soorten grading.

blokvloer eiken rustiek

Eiken blokvloer in grading select rustiek en vervolgens naturel afgewerkt. Bax Houthandel BV. dé plek om te zijn als het gaat om houten vloeren.

eiken rustiek oxidatief

een bijzondere Eiken vloer behandeld met walnoten oxidatieve olie op een grading van select rustiek. Dé plek voor houten vloeren is Bax Houthandel BV.

wit50 eiken rustiek

een vlechtvloer in wit50 op een whitewash afgewerkte vloer in de selectie Rustiek. Voor al uw houten vloeren Bax Houthandel BV.

23cm oxidatief rustiek

Bij deze mooie kamer hoort een mooie vloer vandaar deze Europees eiken vloer van 23cm in selectie Rustiek. Bax Houthandel BV. is dé plek.

18cm blokvloer OS

Een 18cm brede blok vloer. Deze eiken vloer is donker gerookt, geborsteld en afgewerkt met white wash wit100. De hout selectie is OS.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Harselaarseweg 75
3771 MA BARNEVELD
0342420880
info@baxhouthandel.nl
www.baxhouthandel.com

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media