eiken rustiek oxidatief

een bijzondere Eiken vloer behandeld met walnoten oxidatieve olie op een grading van select rustiek. Dé plek voor houten vloeren is Bax Houthandel BV.

een walnoten oxidatieve oplie op een eiken vloer met een grading select rustiek

Een hele bijzondere vloer is hier gelegd door Bax Houthandel BV. een eiken vloer die behandeld is met een walnoten oxidatieve olie in een grading van select rustiek. Voor iedere soort van advies kunt u terecht bij Bax Houthandel BV., kom gerust langs en onder het genot van een bak koffie kunt u op uw gemak rond kijken in één van onze showrooms in amsterdam, utrecht en Zoetermeer.

Meer van Bax Houthandel BV Bekijk alle

Long Life lamelparket

Bent u op zoek naar een houten vloer, maar wilt u zeker weten dat uw vloer lang mooi blijft? Kies dan voor Long Life lamelparket van Bax Houthandel. Long Life lamelparket (duoplank, combiplank of multivloer) is gemaakt als alternatief voor een massief houten vloer. Long Life lamelparket (19 mm dik) is opgebouwd uit een toplaag van 4 mm die watervast verlijmd is op watervast muliplex. Vloerdelen breder dan 25 cm hebben een toplaag van rond 3,5-3,0 mm. Net als massieve planken laat lamelparket zich heel mooi bewerken met transparante olie of kleur olie, om van het hout een specifiek karakter op te roepen. Een alleskunner waarmee u een vloer krijgt die zich kwalitatief op het hoogste niveau bevindt.

Bax Houthandel BV