Partner

Sinck&Ko Gietvloeren

Sinck&Ko is specialist in gietvloeren: hoogwaardige kunsthars en cementgebonden gietvloeren en wandsystemen voor woonhuizen en bedrijfspanden. De kwaliteit van een Sinck&Ko gietvloer is onovertroffen. In nauwe samenwerking met de fabriek en TNO werken we continu aan ontwikkeling en toepassing van de optimale materiaalmix. De ideale gietvloer begint met een goed advies. Eerlijk, inspirerend en vakkundig.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht sinck-ko.nl

Sinck&Ko Eco

We geven een bijzonder natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Niet alleen cosmetisch maar ook elementair. Voor Sinck&Ko ECO gietvloeren gebruiken we uitsluitend natuurlijke materialen. Bij deze eco-vloeren hebt u een kleurenwaaier aan mogelijkheden.

De Sinck&Ko ECO is duurzaam in ieder opzicht. Wilt u een gietvloer van natuurlijke mineralen? Kies dan voor Sinck&Ko ECO. De enige gietvloer die 100% uit natuurlijke, organische stoffen bestaat. Mooi, milieuvriendelijk en ijzersterk.

Meer informatie over Sinck&Ko Gietvloeren?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen hebben, kijk dan eens op onze website: www.sinck-ko.nl of neem gerust contact met ons op. Via dit contact formulier kunt u direct een e-mail sturen maar bellen kan natuurlijk ook. Bent u geinteresseerd in een geheel vrijblijvende offerte voor een gietvloer dan kunt u die via deze link aanvragen. 

Meer lezen over
'Sinck&Ko Eco'?

meer van deze professional

Sinck&Ko Two

Deze polyurethaan gietvloer van Sinck&Ko genereert ee...

Sinck&Ko Wall&Stucco

Onze technieken en materialen lenen zich perfect voo...

Sinck&Ko One

Sinck&Ko is dé specialist in gietvloeren:...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.