Partner

Sinck&Ko Gietvloeren

Sinck&Ko is specialist in gietvloeren: hoogwaardige kunsthars en cementgebonden gietvloeren en wandsystemen voor woonhuizen en bedrijfspanden. De kwaliteit van een Sinck&Ko gietvloer is onovertroffen. In nauwe samenwerking met de fabriek en TNO werken we continu aan ontwikkeling en toepassing van de optimale materiaalmix. De ideale gietvloer begint met een goed advies. Eerlijk, inspirerend en vakkundig.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht sinck-ko.nl

Sinck&Ko One

Sinck&Ko is dé specialist in gietvloeren: hoogwaardige kunsthars en cementgebonden gietvloeren en wandsystemen voor woonhuizen en bedrijfspanden. De kwaliteit van een Sinck&Ko gietvloer is onovertroffen. In nauwe samenwerking met de fabriek en TNO werken we continu aan ontwikkeling en toepassing van de optimale materiaalmix.

De ideale gietvloer begint met een goed advies. Eerlijk, inspirerend en vakkundig. Ook daarin maken wij graag het verschil. Team Sinck&Ko bestaat uit betrokken, enthousiaste medewerkers die hun vak verstaan: ontwerpers, ontwikkelaars, planners, adviseurs en vloerenleggers. Mensen die met u meedenken over kleur, materiaalkeuze, planning, bouwdetails, alles dat u nodig heeft voor een gietvloer waarvan u eindeloos lang plezier zult hebben. Kom gewoon eens kijken in een van onze showrooms. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

 

Meer informatie over Sinck&Ko ONE® gietvloeren?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen hebben, kijk dan eens op onze website: www.sinck-ko.nl of neem gerust contact met ons op. Via dit contact formulier kunt u direct een e-mail sturen maar bellen kan natuurlijk ook. Bent u geintereseerd in een geheel vrijblijvende offerte voor een gietvloer dan kunt u die via deze link aanvragen.     

Impressie

015.jpg 027.jpg

 020.jpg 017.jpg

024.jpg 006_0.jpg

 

Meer lezen over
'Sinck&Ko One'?

meer van deze professional

Sinck&Ko Eco

We geven een bijzonder natuurlijke uitstraling aan u...

Sinck&Ko Wall&Stucco

Onze technieken en materialen lenen zich perfect voo...

Sinck&Ko Two

Deze polyurethaan gietvloer van Sinck&Ko genereert ee...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.