string(1) "p"

Sinck&Ko One

Sinck&Ko is dé specialist in gietvloeren: hoogwaardige kunsthars en cementgebonden gietvloeren en wandsystemen voor woonhuizen en bedrijfspanden. De kwaliteit van een Sinck&Ko gietvloer is onovertroffen. In nauwe samenwerking met de fabriek en TNO werken we continu aan ontwikkeling en toepassing van de optimale materiaalmix. De ideale gietvloer begint met een goed advies. Eerlijk, inspirerend en vakkundig. Ook daarin maken wij graag het verschil. Team Sinck&Ko bestaat uit betrokken, enthousiaste medewerkers die hun vak verstaan: ontwerpers, ontwikkelaars, planners, adviseurs en vloerenleggers. Mensen die met u meedenken over kleur, materiaalkeuze, planning, bouwdetails, alles dat u nodig heeft voor een gietvloer waarvan u eindeloos lang plezier zult hebben. Kom gewoon eens kijken in een van onze showrooms. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.  

Meer informatie over Sinck&Ko ONE® gietvloeren?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen hebben, kijk dan eens op onze website: www.sinck-ko.nl of neem gerust contact met ons op. Via dit contact formulier kunt u direct een e-mail sturen maar bellen kan natuurlijk ook. Bent u geintereseerd in een geheel vrijblijvende offerte voor een gietvloer dan kunt u die via deze link aanvragen.     

Impressie

015.jpg 027.jpg

 020.jpg 017.jpg

024.jpg 006_0.jpg

 

Meer van Sinck&Ko Gietvloeren Bekijk alle

Sinck&Ko Design

Met de DESIGN® gietvloeren van Sinck&Ko kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Middels een door onze klanten zeer op prijs gestelde persoonlijke benadering, zowel voor als achteraf, komen wij tot uw ideale gietvloer. Patronen, voorwerpen, foto's of zelfs 24K goud. Alles kan, alles mag met de DESIGN® gietvloeren van Sinck&Ko. Denk bijvoorbeeld aan vloeren zoals: PatternKies uit unieke ontwerpen met een fascinerend spel van vormen, kleuren en lijnen. Wij voorzien de gietvloer van een glasheldere, zeer sterke transparante toplaag. Craquelé®Een naadloze gietvloer met een natuurlijk craquelé effect waarbij zelfs de grootte van de cracks instelbaar zijn. Lees meer ImageWilt u een bijzondere afbeelding op uw gietvloer? Een foto of bedrijfslogo? Welke afbeelding u ook kiest, u creëert een nieuw en verrassend interieur. MetallicEen gietvloer in zilver-, koper- of bronslook, met veranderende glinstering bij variërende lichtval? U zorgt voor een uitgesproken sfeer in uw interieur. PURE METAL®De PURE METAL® gietvloer collectie bestaat voor 95% uit pure metalen en is vrij van vluchtige organische stoffen. Oude technieken voor hedendaagse toepassingen. Lees meer GC®De GC® (gietijzer) gietvloer is opgebouwd uit carbon, silicon, ijzer en epoxy. Een gietvloer die met de jaren meer en meer gaat leven. Lees meer Xtreme 95KV™Een volledig nieuw hoogglans gietvloersysteem dat ook echt hoogglans is en blijft. Tevens is dit het meest krasbestendige gietvloer systeem wat er is. Lees meer Glitter & GlamourEen schitterend gietvloer oppervlak van driedimensionale of holograיִsche glitters in uiteenlopende kleurvariaties. 24KNiet alles is goud wat er blinkt. Of toch wel? In Dubai ontwikkelden we een zeer exclusief gietvloersysteem met 24-karaats bladgoud. Gaat u dat wat ver? We maken er ook graag een in imitatiebladgoud. SofttouchEen gietvloer met ongekende eigenschappen en een waanzinnige uitstraling. Denk eens aan een spierwitte of gitzwarte hoogglans gietvloer die ook nog eens krasbestendig is. 

Sinck&Ko Gietvloeren