Partner

Sinck&Ko Gietvloeren

Sinck&Ko is specialist in gietvloeren: hoogwaardige kunsthars en cementgebonden gietvloeren en wandsystemen voor woonhuizen en bedrijfspanden. De kwaliteit van een Sinck&Ko gietvloer is onovertroffen. In nauwe samenwerking met de fabriek en TNO werken we continu aan ontwikkeling en toepassing van de optimale materiaalmix. De ideale gietvloer begint met een goed advies. Eerlijk, inspirerend en vakkundig.

MEER TONEN

Sinck&Ko Wall&Stucco

Onze technieken en materialen lenen zich perfect voor uw wanden. We zorgen voor een strakke, egale bedekking. 

Sinck&Ko Wall

De 100 procent waterdichte coating is ideaal voor badkamer, douche, keuken en toilet. We hanteren twee systemen: De Sinck&Ko Wall is een kunsthars product. Een strak en moderne wandafwerking die goed past bij een polyurethaan gietvloer. Met Sinck&Ko Stucco werken we op basis van cement. Daarmee zorgen we voor een prachtig betoneffect op uw muren. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren.

- Ideaal voor natte ruimtes zoals badkamers
- Naadloze aansluiting met gietvloeren
- Hygiënisch en eenvoudig schoon te houden
- Voorkomt schimmelvorming
- Poriën dicht

 

 

Meer informatie over Sinck&Ko Gietvloeren?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen hebben, kijk dan eens op onze website: www.sinck-ko.nl of neem gerust contact met ons op. Via dit contact formulier kunt u direct een e-mail sturen maar bellen kan natuurlijk ook. Wilt u graag een geheel vrijblijvende offerte voor een gietvloer krijgen dan kunt u die via deze link aanvragen.

Meer lezen over
'Sinck&Ko Wall&Stucco'?

meer van deze professional

Sinck&Ko One

Sinck&Ko is dé specialist in gietvloeren:...

Sinck&Ko Design

Met de

Sinck&Ko Two

Deze polyurethaan gietvloer van Sinck&Ko genereert ee...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.