Een pvc-vloer die eruit ziet als echt parket? Parquetvinyl!

Met haar roots in de parketsector weet Lamett als geen ander wat er belangrijk is om een pvc-plank er te laten uitzien als écht hout of hoe je de pracht van hout combineert met het gemak van pvc.

Ceci n’est pas un parquet

Met haar roots in de parketsector weet Lamett als geen ander wat er belangrijk is om een vinylplank er te laten uitzien als écht hout of hoe je de pracht van hout combineert met het gemak van vinyl. Lamett was dan ook één van de eersten om haar Parquetvinyl-planken te voorzien van EIR (embossed in register).

Door de geavanceerde technologieën kunnen we steeds preciezere resultaten boeken in het laten samenvallen van de structuur van de plank met het design. De voelbare textuur valt minutieus over het decor. Ook de diepte van de structuur, die de borsteling van het hout weergeeft, is de voorbije jaren sterk verbeterd. Elke nerf, knoop of crack is voelbaar. Wat je voelt, klopt 100% met wat je ziet. In het scheerlicht is die synchrone houtstructuur prachtig zichtbaar. Zo krijgt een pvc-vloer meer ziel en wordt het steeds moeilijker om een die te onderscheiden van een echte houten vloer.

DE HEILIGE DRIEVULDIGHEID
De meest realistische pvc-plank bundelt 3 elementen zonder compromis.

1. het decor
Alles start met ultra high definition decor prints. De innovaties die de printsector de voorbije jaren ondergaan heeft zijn duizelingwekkend. Hierdoor kunnen we haarfijn en zeer gedetailleerd drukken en ongelimiteerd nuances weergeven.

2. synchrone houtstructuur
Hier bovenop komt de synchrone structuur die het zichtbare ook tastbaar maakt. Enerzijds voel je effectief de houtstructuur, maar anderzijds wordt door het schaduwspel die ervaring nog eens verrijkt.

3. matte look
Ten slotte is het de extreem matte afwerking die ervoor zorgt dat het plaatje klopt. Ook hier was er de voorbije jaren een grote evolutie. Zoals bij parket willen we de uitstraling van onbehandeld hout. Vandaag bereiken we een glansgraad van amper 2-4%. Dit is uiterst mat en zeer gelijkend aan de uitstraling van onbehandelde eik.

Wie op zoek is naar een pvc-vloer met synchrone structuur, moet beslist een kijkje nemen bij de Yukon-, Mantaro- en Nakuru-collecties van Parquetvinyl. Deze collecties zijn verkrijgbaar in planken én in visgraat.

Bestel stalen en oordeel zelf!
www.parquetvinyl.nl