Drempel Kits

De Click & Go drempelhulp is de ideale oplossing voor het overbruggen van lage tot middelhoge obstakels. Deze drempelhulp is volledig gebruiksklaar.

Productomschrijving:

Deze Click & Go kit van www.drempelhulp.nl is de ideale oplossing voor het overbruggen van lage tot middelhoge obstakels vanaf 1,8 tot 16,2 cm. Deze drempelhulp is volledig gebruiksklaar inclusief bevestigingsmateriaal. U kunt de hoogte door een gepatenteerd systeem in 8 stappen van 2 mm verstellen. 

De modulaire drempelhulpen worden direct uit voorraad geleverd en zijn ook in verschillende breedtes beschikbaar. Zo kunnen we deze drempelhulpen in 75 cm t/m 125 cm standaard leveren. Maar ook een andere breedte is mogelijk.

Is een standaard oplossing niet voldoende voor uw drempel? Dat is voor ons geen probleem, wij leveren regelmatig maatwerk drempelhulpen, dankzij ons unieke modulaire systeem kunnen wij gegarandeerd een passende oplossing bieden.

Voor maatwerk oplossingen kunt u bellen naar 010-242 09 14 of stuur een mailtje naar info@drempelhulp.nl. Drempelhulp heeft ook zijn eigen installatie- en opmeetdienst.

Bekijk alle drempelhulpen van www.drempelhulp.nl hier: Alle drempelhulpen

Gebruikersvoordelen:

Geluidsarm
Waterafvoer optimaal
Robuust tot 8000 kg/m2
Brandveilig tot +300 graden
Eenvoudig te installeren
Polyethyleen, 100% Gifvrij & PVC vrij
Kleur: Lichtgrijs
5 jaar garantie!