Imola Project - Een uniek, gemêleerd dessin.

Een fantastische tapijt kwaliteit. Uitermate geschikt voor intensief gebruik maar ook een echte eyecatcher als karpet op maat.

Op zoek naar een tapijt kwaliteit met een unieke uitstraling?

Dan kan je zoektocht hier stoppen! De Imola Project kent een gemêleerd dessin met een afwisseling van gesneden- en lussenpolen. Er wordt een volledig unieke look gecreëerd dankzij de 'Exclusive Chromejet Print' technologie. Prachtig om kamerbreed te leggen maar deze tapijtkwaliteit leent zich ook perfect voor een karpet op maat.

Indrukwekkend en dynamische vloer

Wanneer je voor de Imola Project tapijt kwaliteit kiest, heb je de keuze uit 8 zorgvuldig geselecteerde kleurcombinaties. Van ingetogen, natuurlijke en aardse tinten tot aan pittig 'vulcano red' en contrastrijk 'black-lava-orange' waarbij het diep donkere decor is verrijkt met kleine nuances van vulkaan rood.

Zowel voor thuis als commercieel gebruik

Deze stijlvolle kamerbrede vloerbedekking is door zijn hoge gebruikersclassificaties ook geschikt voor commercieel gebruik. Je kan denken aan het toepassen in een hal, op een trap of kantoor aan huis waarbij zowel vloerverwarming als zwenkwielen geen belemmering vormen. 

Voeg warmte en huiselijkheid toe in iedere ruimte

Door de sterke uiterlijke kenmerken van deze prachtige tapijtkwaliteit is het een absolute eyecatcher in iedere ruimte. Een karpet op maat voegt sfeer toe aan iedere ruimte. Bijkomende voordelen zijn het comfort, warmte isolerend en geluiddempend. Geef de ruimte een compleet nieuwe look met een prachtig karpet op maat. 

Bekijk de diverse karpet afwerkinginsmogelijkheden »

Bekijk het product Imola Project »

Vindt de dichtstbijzijnde Interfloor verkoper »