Profielfoto van New Brand PVC & Gietvloeren
New Brand PVC & Gietvloeren
Jules Verneweg 2104, 5015BE Tilburg
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

7Prachtige Gietvloerkleuren om uw ruimte tot leven te brengen

Transformeer je kamers met prachtige gietvloer kleuren! We hebben zeven unieke kleurencombinaties samengesteld om u te helpen een opvallende en uitnodiging

Niets maakt een ruimte uitnodigender en stijlvoller dan levendige, opvallende gietvloerkleuren. Van zachte pastelkleuren tot diepe tinten, er zijn tal van opties om uit te kiezen die elke ruimte er mooi uit kunnen laten zien. En toch zien we wit steeds meer als trend terugkomen van eigenlijk nooit weggeweest.

De reden dat wit zo'n goed toepasbare kleur is heeft natuurlijk te maken met de ruimtelijkheid die het geeft aan iedere omgeving. Daarnaast kunt u prachtige contrasten creeeren van vloer naar vloer. Het contrast met uw meubelen zal ook met een wit kleur gietvloer mooi tot zijn recht komen.

Wit voor een heldere, moderne look.
Wit is een klassieke keuze voor elke kamer en kan worden gebruikt om een ??heldere, luchtige sfeer te creëren. Probeer wit te combineren met zachtere grijstinten of lichtblauwe tinten om je kamer een moderne uitstraling te geven. Je kunt ook kleurrijke accessoires toevoegen, zoals kussens en vloerkleden om wat leven in de ruimte te brengen.

Zo warm kan wit zijn
Wit als basis kleur voor uw vloeren en of mogelijk zelfs grote delen van uw interieus werd een lange tijd volledig geassocieerd met "modern" en zelf met kil. Echter heb je prachtige wit tinten en combinaties van wit die uw ruimtes omtoveren tot een zachte of zelfs warme omgeving.

7 populaire gietvloerkleuren
- wit
- grijs (betonlook kleuren)
- taupe
- licht blauw
- oud (licht) roze
- zwart
- bege

Ook geel tinten, groen en blauw-grijze kleuren komen veel voor in met name slaapkamers en livings.
Zo maakt de vloer ook in 2023 een belangrijk deel uit van de totale interieurstijl.