Profielfoto van New Brand PVC & Gietvloeren
New Brand PVC & Gietvloeren
Jules Verneweg 2104, 5015BE Tilburg
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Mooier dan echt

PVC vloeren bijna mooier dan echt

PVC vloeren mooier dan echt

Deze houten vloer is prachtig vind u niet? Het is alleen geen hout maar PVC. Dat had u een aantal jaren terug niet kunnen zeggen. PVC vloeren zijn soms nog mooier dan echte houten vloeren.

Jarenlang had PVC vooral het imago voordelig te zijn en de meeste mensen vonden het er vooral "plastic" uitzien. In de meeste gevallen was PVC een van de laatste opties waar men voor zou willen kiezen.

Een PVC vloer, dat legde je in de bijkeuken of in een halletje. Maar toch zeker niet in de woonkamer of slaapkamer. De afgelopen jaren heeft de PVC vloer echter een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Niet enkel is productkwaliteit omhoog gegaan maar ook de designs zijn enorm verbererd. Door verbeterde productie technieken en de fraaie design doet PVC in bijna ieder budget segment mee.

Anno 2022 is het zo goed dat het er echt uit ziet als "echt hout". De vloeren zien er zo goed uit dat we zelfs weleens de reactie krijgen dat het mooier is dan een echt houten vloer. Met het voordeel van nagenoeg geen onderhoud is PVC een bewuste keuze geworden. En geen zin in een kille tegelvloer? Ga dan voor een PVC vloer die eruit ziet als een hoogwaardige tegelvloer.

Maar natuurlijk zijn er niet enkel PVC vloertypes met de traditioneel houtkleuren en structuren/patronen. PVC biedt een enorm grote diversiteit aan designs en kleuren. Vanuit de showroom in Tilburg laten we u graag kennis maken met ons aanbod PVC vloeren. Onze ervaren vloer-specialisten helpen u graag aan uw droomvloer. En wanneer u van te voor al even inspiratie wil opdoen dan kunt u op onze website al tal van PVC vloeren bekijken.

Geweldig nieuws voor regio Tilburg
In de regio waar we gevestigd zijn hebben we onder de noemer PVC vloeren Tilburg en prachtige actie!
De komende tijd bieden we voor VIVA Floors een prijsgarantie! Dus woon je in regio Tilburg Noord Brabant? Bezoek dan onze website en maak snel een afspraak om de beste prijs te krijgen voor een VIVA Floors PVC vloer.