Profielfoto van New Brand PVC & Gietvloeren
New Brand PVC & Gietvloeren
Jules Verneweg 2104, 5015BE Tilburg
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Betonlook vloer alles wat je moet weten

Het lijkt op beton maar dan mooier. Betonlook vloeren zijn nog altijd zeer populair en dat is ook niet gek want naast de looks is deze vloer ook nog sterk

BETON MAAR DAN MOOIER
Is je niet iets opgevallen? Aan de foto bedoel ik. Deze foto laat de kracht en schoonheid zien van Cem Colori en deze populaire betonlook vloer. De zuil met de prachtige haard loopt door en vormt een mooi geheel met de betonlookvloer. Een perfecte combinatie en uiteraard is een betonlookvloer ook al mooi zonder zo'n zuil ;)


Een betonlook vloer is een combinatie van Epoxy en Betoncire waardoor je een sterke en naadloze vloer kunt maken. (Bij een naadloze vloer loopt de vloer door en kun je indien gewenst zonder dorpels de vloer door laten lopen van vertrek naar vertrek.)

Cemcolori betonlook vloeren kunnen op vrijwel elke stabiele en droge ondergrond worden aangebracht. Nadat de vloer volledig is uitgehard kan de vloer betreden en belast worden. Deze vloeren zijn bovendien ook nog sterk en ze kunnen dus tegen een stootje. Het is overigeens geen onverwoestbare vloer. Wel een vloer die makkelijk schoon te maken is.

Deze vloer kan in iedere ruimte worden toegepast: