Profielfoto van WARP Systems Vloerverwarming

WARP Systems Vloerverwarming

Constructieweg 1, 2421 LN Nieuwkoop
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt.

Over WARP Systems 

WARP systems is een jong en dynamisch bedrijf met een groen hart voor innovatie. Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen met het ontwikkelen van vloerverwarming met als doel: toekomstbestendig verwarmen en koelen voor iedereen toegankelijk te maken. Zo zagen wij dat consumenten bij renovaties en verbouwingen tegen dezelfde knelpunten aan liepen. Er is niet genoeg (opbouw) ruimte beschikbaar of de vloerverwarming moest op een houten vloer worden aangebracht. En een verwarmingssysteem die hier een oplossing voor bood was er niet. Hieruit zijn de SpeeTile en de SpeeTherm vloerverwarmingssystemen ontstaan, de nieuwe generatie vloerverwarming. Deze zijn Dun in opbouw, Snel in opwarm tijd en installatie, Licht in gewicht en Toekomstbestendig.

Het SpeeTile Systeem van WARP Systems is ook geschikt als Wandverwarming en Plafondverwarming. 

Snel
De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn ontwikkeld om snel te kunnen worden geleverd en geinstalleerd. Ook het zelf installeren is mogelijk. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

Dun
De WARP systemen zijn geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten, verbouwingen en nieuwbouw projecten. Beide systemen hebben in totaal slechts een opbouwhoogte van 1,5 cm. Bij het SpeeTile natbouwsysteem is dit zelf inclusief de egaline. 

Licht
De vloerverwarmingssystemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Ook voor houten ondervloeren is dit ideaal. 

Duurzaam
Gasloze energie zuinige systemen zijn de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

Water
SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer,- wand- en plafondverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.

Liever zelf installeren? 
Dit kan zeker! Met de handige handleiding en instructievideo's is vloerverwarming installeren voor iedereen mogelijk. 

Meer informatie
Bezoek onze website voor meer informatie over onze toekomstbestendige systemen: www.warp-systems.nl