Foto: warp-4

Groene zomer actie

Groene vingers worden Groene handen! Ga jij deze zomer ook van hoog temperatuur naar laag temperatuur?

Behoefte aan meer comfort in je woning en een toekomstbestendig leefklimaat? Deze zomer kun jij dit zelf realiseren met de toekomstbestendige laagtemperatuur verwarmingssystemen van WARP Systems. Zelf leg jij hun systemen eenvoudig aan met behulp van de heldere handleidingen, duidelijke montage instructievideo’s op YouTube en montage hulpmiddelen. Én je maakt ook nog eens kans op een superwarme of een superkoele prijs.

Leg jij het Warp systeem zelf aan deze zomer? Dan maak je kans op een Big Green Egg BBQ voor 6-8 personen, een luxe wijnkoelkast van BODEGA43 én je maakt kans om het aankoopbedrag van je materialen terug te winnen!

Hoe doe ik mee?

Meedoen is net zo eenvoudig als het installeren van jouw systeem. Vertel, Bestel en Deel. De Groene Zomer Actie bestaat uit 2 onderdelen:
Stap 1 & 2 (Vertel&Bestel)
Stap 3 (Deel)

Stap 1: Kies je systeem en vraag een vrijblijvende offerte aan (Vertel)

Vraag een vrijblijvende offerte aan zonder installatie en vertel je plan in het opmerkingen vak (waarom heb je gekozen voor laagtemperatuur verwarming en hoe ben je van plan de installatie aan te pakken). Vink vervolgens onderaan het offerte formulier het vak aan waarbij staat dat je wilt deelnemen aan de Groene Zomer Actie. Onze service “hulp bij egaliseren” is wel van toepassing bij deze actie.

Stap 2: Geef akkoord op je offerte en bestel je materialen (Bestel)

Geef akkoord op jouw offerte tot 28 augustus en doe mee met het eerste deel van de actie.

Stap 3: Installeer zelf je verwarmingssysteem, deel je ervaring en maak foto's (Deel)

Na het bestellen van jouw verwarmingssysteem ontvang je een vragenformulier. Vul deze volledig in, maak foto’s. en stuur deze terug. De actietermijn loopt tot 30 november. Bekijk alvast hoe makkelijk het is om ons systeem zelf te monteren.

Wat kan je winnen?

Voor het Vertel&Bestel onderdeel van de Groene Zomer Actie kun jij één van deze warme en koele super prijzen winnen:

Big Green EGG BBQ (6-8 personen)- - t.w.v. €1339,-

Luxe Wijnkoelkast van BODEGA43 -  t.w.v. €319,-Voor het tweede deel van de Groene Zomer Actie (deel) kun jij deze super prijs winnen:
Win het aankoopbedrag van je materialen terug!

Doe ook mee met de Groene Zomer Actie van Warp

Meer van WARP Systems Vloerverwarming
Reacties