Foto: wonennl-warp-koelen

Met deze vloerverwarming hou je de hele zomer het hoofd koel

Je kunt je huis er niet alleen mee verwarmen, maar ook binnen no-time afkoelen.

30 Juli 2023

NIEUWKOOP, 12 juli 2023 — Het is hartje zomer, en de temperaturen rond de dertig graden vliegen ons om de oren. Dat is natuurlijk heerlijk voor een dag aan het strand, maar in huis is de hitte toch vaak minder welkom. Hoe hou je deze zomer het hoofd koel? Gewoon met de vloerverwarming van WARP Systems! Deze vloerverwarming heeft namelijk een unieke eigenschap: je kunt je huis er niet alleen mee verwarmen, maar ook binnen no-time afkoelen. Dat is best een cool cadeautje op een hete zomerdag!

Kijk niet raar op als je partner ineens aan je vraagt om de vloerverwarming aan te zetten terwijl het 30 graden is buiten. Want ook in de zomer is de vloerverwarming een graag geziene gast in huis. De vloerverwarming van WARP Systems is namelijk niet hetzelfde als de gebruikelijke verwarming; deze unieke verwarming kan ook koelen. Daarnaast is het door de snelle reactietijd razendsnel aangenaam koel in huis. Dat maakt WARP Systems perfect voor de zomer (en daarna).

Het huis van de toekomst

De Nederlandse producent ontwikkelde een nieuwe generatie snelle laagtemperatuur vloerverwarming die bijdraagt aan het toekomstbeeld waarbij alle woningen van het gas af gaan. Het systeem is geschikt als hoofdverwarming, en heeft veel minder tijd nodig om op te warmen. Dat scheelt niet alleen energie maar is ook nog eens beter voor het milieu en de portemonnee! Ook is het mogelijk om vrijwel in iedere situatie vloerverwarming neer te leggen, zelfs met een houten ondervloer. Hierdoor is het de bedoeling dat iedereen zijn woning toekomstbestendig kan verwarmen én koelen.

Altijd een aangename temperatuur

Maar hoe zit dat precies, een verwarming die ook kan koelen? Het geheim zit in het watergedragen systeem. Het is op zo’n manier gebouwd dat er alleen een warmtepomp aangesloten hoeft te worden om het huis ook te kunnen koelen. Het resultaat is een vloerverwarming dat geschikt is voor alle seizoenen van het jaar. Deze top notch systemen zijn dunner, sneller en lichter dan traditionele vloerverwarming. Installatie gaat gemakkelijk en snel door middel van het klik-breek-schuif systeem. Dat maakt het geschikt voor iedere professional en doe-het-zelver om te plaatsen. Zo kan je snel genieten van een heerlijk gekoeld huis.

Kijk voor meer informatie op warp-systems.nl

Meer van WARP Systems Vloerverwarming
Reacties