Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Vloer trends 2024 TMC Wonen

Ontdek de nieuwste vloertrends voor 2024 en leer hoe je je interieur kunt updaten met deze stijlen! Kom binnen in de wereld van vloermode en geef je huis een trendy make-over.

De vloer is essentieel in huis, maar kiezen kan lastig zijn. In 2024 zijn er nieuwe trends die langer meegaan. Ontdek deze met ons en pas je interieur aan voor de lange termijn.

Verfijnd visgraat
Visgraatvloeren zijn blijvend populair. Nieuwe varianten met klassieke details zoals rechte randen en decoratieve lijsten creëren een luxueus gevoel. Voeg nog meer elegantie toe met gouden, messing of bronzen biezen tussen de visgraat en de rand. Chique en stijlvol langs deze prachtige vloer!

Marmoleum naturlijk!
Marmoleum, wordt steeds populairder in woningen vanwege aantrekkelijke prints en duurzaamheid. Verwacht het vaker in zachte kleuren, zoals de Cocao serie van Forbo Flooring met gerecyclede cacaodoppen. Een veelzijdig en duurzaam alternatief voor een gietvloer!

Tof tapijt
Tapijt is terug in stijl met chique vloerkleden en kamervullende opties, vooral populair in slaapkamers. Moderne designs zijn opvallend genoeg om de ruimte te laten stralen. Op trappen zijn er mooie alternatieven zoals marmerprints of glanzende vezels voor een luxueuze touch.

Perfecte print
Oude trends zijn weer in: visgraatvloeren, sierlijke wanden en nu terrazzo-vloeren. Kleurrijke PVC-terrazzo is handig voor keukens of gangen. Marmerprints, ook op PVC, zoals een prachtige groene variant, zijn hot voor woonkamers met zacht tapijt en grote banken.

Daadkrachtig donker
Traditionele rechte plankvloeren worden donkerder, waardoor ze een veelzijdige basis vormen voor zowel lichte als donkere interieuraccenten. Donkere vloeren in lichte ruimtes bieden rust en laten opvallende meubels en wandbekleding, zoals chique donkere kasten of kleurrijke gordijnen, goed tot hun recht komen.

Wil je hier meer over weten? Lees dan de volledige blog over de Vloer trends van 2024 op onze website.