Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

De beste zonwering voor buiten

De zomers worden steeds warmer, dus goede zonwering is noodzakelijk. En er zijn zoveel soorten: rolluiken, screens of markiezen. TMC Wonen helpt je kiezen.

Veel zonlicht en warmte in huis kan voor flink wat overlast zorgen. Want hoewel je wel wilt genieten van een lekker zonnetje, moet het in huis lekker koel blijven. Zonwering, en zeker buitenzonwering, is dan ook allang geen luxeproduct meer.

Zonwering op maat

Bij TMC Wonen vinden we dat het de kunst van goede zonwering is dat deze functioneel is en tevens recht doet aan de stijl van je woning. Het hangt dus van je wensen en van je woning af welke zonwering het beste bij jou past. Dat is dan ook de reden dat we bij zoveel belang hechten aan maatwerk. Elke woning (en elke smaak) is natuurlijk weer anders. En er is ook heel veel keuze, met name op het gebied van kleur, functionaliteit en materialen.

Wij hebben dan ook een uitgebreid assortiment buitenzonwering waarmee je de warmte binnen kunt beperken en tevens nog meer kunt genieten van je buitenruimte en het buiten zijn. Zo kun je bij TMC Wonen terecht voor onder meer rolluiken, screens en markiezen. Wij lichten hieronder de voordelen van de belangrijkste drie voor je uit.

Rolluiken

Een rolluik wordt met behulp van een kast aan de buitenmuur gemonteerd. Rolluiken hebben als voordeel dat ze niet alleen dienen als zonwering, maar ook als inbraakbeveiliging. Daarnaast werken rolluiken verduisterend en geluidswerend, wat ze erg geschikt maakt voor het raam bij je slaapkamer.

Screens

Een screen is een zonwerend doek dat strak langs je raam hangt. Ze zijn ideaal om de temperatuur in je huis aangenaam koel te houden, ze zijn erg effectief tegen warme zonnestralen en hinderlijke zonschittering. Daarnaast zorgen ze voor veel privacy; je kunt wel naar buiten kijken, maar een passant kan niet naar binnen gluren.

Markiezen

Markiezen staan bekend om hun karakteristieke uitstraling. Ze zijn te herkennen aan hun ronde, bolle vorm. Het voordeel van markiezen is dat het van alle kanten wordt tegengehouden omdat ook de zijkanten met doek zijn bedekt.

Wanneer je voor markiezen als buitenzonwering kiest, zorgen ze met hun opvallende uiterlijk voor een compleet nieuwe look van je gevel. Omdat je de kleuren en prints zelf uit kunt kiezen, sluit de buitenzonwering perfect aan op je huis.

Nog meer soorten zonwering

Maar we hebben natuurlijk nog veel meer soorten zonwering: denk bijvoorbeeld aan zonwering speciaal voor je terras, veranda of serre.

En om het je buiten nog aangenamer te maken: windschermen en terrasheaters. Zo wordt buiten zitten wel erg fijn!

Montage

TMC Wonen beschikt over een team van vakkundige monteurs die de zonwering van jouw keuze netjes opmeten en professioneel monteren. Hierdoor ben jij verzekerd van kwaliteit en vakwerk! En dat is natuurlijk een hele geruststelling.

Uniek project

Dat wij veel ervaring met zonwering hebben blijkt uit het feit dat we ook voor verschillende bedrijven de zonwering verzorgen. Bekijk eens dit unieke project bij restaurant Katseveer. Daar zijn wij trots op!

 

Afspraak maken?

TMC Wonen beschikt over een team van vakkundige monteurs die de zonwering van jouw keuze netjes opmeten en professioneel monteren. Hierdoor ben jij verzekerd van kwaliteit en vakwerk! En dat is natuurlijk een hele geruststelling.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak!