Partner

TMC Wonen

Wij zijn TMC Wonen. Deskundige woninginrichters met een persoonlijke aanpak. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het geven van compleet interieuradvies. van raambekleding en vloerbedekking tot passende meubels. Bezorgen leggen en monteren doen we zelf. Met speciaal hiervoor opgeleide, eigen vakmensen. Wij verrassen jou met onze ideeën in jouw stijl en naar jouw wensen. Zo maken van jouw huis jouw thuis.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht tmcwonen.nl

Banken van TMC Wonen

Een bank kopen in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom doe je bij TMC Wonen. 

Bank kopen

Want wat is er nou beter dan een avondje bankhangen en chillen met je vrienden op de loungebank. Met je voeten op de longchair naar de nieuwste aflevering kijken van VT-Wonen. Of lekker wegkruipen onder een kleedje in jouw favoriete hoekje. De bank in de woonkamer speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven, ongeacht welke bank je hebt en waarvoor je hem gebruikt. Bij TMC Wonen vind je een brede collectie zitbanken en sofa’s: van goedkoop, snel leverbaar en Outlet model tot design, topmerk en maatwerk. Onze banken kunnen online besteld worden via de webshop, maar we vinden het beter dat je langskomt om de bank daadwerkelijk te proberen en in het echt te zien plus voelen. Kom daarom snel langs in één van onze showrooms op de meubelboulevards en profiteer van de kennis en deskundigheid van onze adviseurs. Alles voor je woonkamer vind je natuurlijk bij TMC Wonen!

Heb je een heerlijke bank waarvan de zitting of bekleding versleten is? En wil je hem eigenlijk niet weg doen? Kijk dan eens hier voor meer informatie over het opnieuw laten bekleden van jouw (zit)bank in onze eigen meubelstoffeerderij.

Banken merken bij TMC Wonen: Cosy Villa, Himolla, XOOON, Musterring, Henders & Hazel, Budget Home Store

 

Bestel online

Meer lezen over
'Banken van TMC Wonen'?

meer van deze professional

PVC Vloeren

PVC koop je in onze woonwinkels

Shutters van TMC Wonen

Shutters zijn (vaak houten) binnenluiken met verstelbar...

Bijzettafel Stool Large

Stool Box is een multifunctioneel woonaccessoire van CO...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.