Partner

TMC Wonen

Wij zijn TMC Wonen. Deskundige woninginrichters met een persoonlijke aanpak. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het geven van compleet interieuradvies. van raambekleding en vloerbedekking tot passende meubels. Bezorgen leggen en monteren doen we zelf. Met speciaal hiervoor opgeleide, eigen vakmensen. Wij verrassen jou met onze ideeën in jouw stijl en naar jouw wensen. Zo maken van jouw huis jouw thuis.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht TMC Wonen

Tapijt Vloerbedekking

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Tapijt vloeren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Tapijt komt weer terug in onze huizen en inrichtingen!

De laatste jaren ging de voorkeur bij veel mensen uit naar een harde vloer zoals PVC, Laminaat of Vinyl. En waarom? Tapijt is een vloertype dat zorgt voor warmte en comfort doordat het zacht is. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos en het heeft ook nog eens een luxe uitstraling. Het leggen van een tapijtvloer is niet eenvoudig zelf te doen. Er moet op meerdere zaken gelet worden: is de ondervloer egaal en één geheel, is het schoon, stof- en vetvrij? Moet er geëgaliseerd worden? Is de ondervloer van hout zodat er een extra laag hardboard of spaanplaat onder moet? Ligt de ondervloer haaks op de legrichting van het tapijt? Daarnaast zijn er verschillende manieren om een tapijtvloer te leggen. Is het beter om volledig te verlijmen? Of toch aanspannen? Bij TMC Wonen hebben we al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van tapijtvloeren. We geven dan ook graag een passend advies voor jouw inrichting. Daarnaast hebben we een team van vakkundige, eigen stoffeerders die de vloer komen leggen. Ontdek de voordelen van een tapijtvloer van TMC Wonen en kom langs in één van onze showrooms!

Tapijt merken bij TMC Wonen: NL Label, Desso, Parade, Bonaparte, van Besouw, Jabo, Louis de Poortere, Edel Group, Tretford, Belakos, Nouwens Bogaers, Ambiant en Youniq

Meer lezen over
'Tapijt Vloerbedekking'?

meer van deze professional

Haal de natuur in huis!

De woontrend van 2019: kies voor natuurlijke raambekled...

Schilderen of behangen. Of allebei?

Je wil meer sfeer in huis of hebt zin in wat nieuws. Pa...

Banken van TMC Wonen

Een bank kopen in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom do...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.