Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Thuiswerken een stuk makkelijker met goede buitenzonwering

Deze dagen werken velen thuis. Een fijne werkplek daar is belangrijk. Buitenzonwering is al een goed begin: houdt warmte en felle zon op je scherm buiten!

Warm in huis

Warmte (of hitte) in huis kan erg vervelend zijn. En zeker in huizen die recent gebouwd zijn heb je hier last van. Deze zijn namelijk zo goed geïsoleerd, dat de warmte erg lang blijft hangen. Daarnaast zien we bij deze vaak grote raampartijen, want dat zorgt voor veel daglicht en een ruimtelijk gevoel. Maar in de lente en zomer leidt dit ook voor veel warmte buiten. Het credo is dan ook: voorkomen is beter dan genezen. Het beste kun je dan ook zorgen dat het zonnetje niet naar binnen kan. Verstandig is sowieso al vroeg je ramen dicht te doen. De meest effectieve oplossing is en blijft echter zonwering. 

Welke zonwering is er mogelijk

Dat is dan ook de reden dat veel mensen bewust ervoor kiezen om zonwering aan hun woning aan te brengen. En hoewel het belangrijkste natuurlijk is dat het koeler in huis wordt, wil je natuurlijk ook dat de zonwering die kiest bij je woning past. Dat het één geheel is en niet uit de toon valt. Om hier een goede keuze in te kunnen maken, is het belangrijk te weten waar je uit kunt kiezen. Zo heb je zonwering die volledig verduistert of zonwering waarbij je de hoeveelheid lichtinval kunt bepalen. Maar je kunt ook kiezen voor zonwering die alleen het licht filtert.

Een zonweringspecialist helpt je verder

Maar hoe weet je nou wat het meest geschikt is voor jouw situatie? Het beste kun je naar een specialist gaan, zij weten wat er op de markt is, hebben ervaring met verschillende situaties en kennen alle nieuwigheden en trends. En dat geldt zeker voor de vakmensen van TMC Wonen. Zij voorzien je graag van goed advies. Daarnaast staat TMC er om bekend net dat stapje extra te zetten. Zo komen ze ter plekke alles opmeten, zodat je zeker bent dat alles perfect geplaatst kan worden. En dat zie je niet overal!

Daarnaast kunnen zij je alles vertellen over de laatste trends. Hoe leuk zou het zijn als je je screen automatisch naar beneden gaat als je je televisie aanzet. Of dat de temperatuur bijgehouden wordt en zodra het te warm wordt in de woonkamer de zonwering naar beneden gaat. Dit kan allemaal als je je zonwering koppelt aan je Google Home of Tahomabox. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Maak een afspraak in één van de TMC woonwinkels en laat je verder informeren.