Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

PVC Vloeren

PVC koop je in onze woonwinkels

PVC vloeren in Zeeland

PVC vloeren Zeeland vind je in Goes en Kruiningen. Ook vind je veel PVC vloeren in de woonwinkel in Bergen op Zoom. Je kiest uit veel verschillende soorten PVC. Bepaal welke uitstraling je wilt creëren met deze vloer. Wil je een tegelvloer met vierkante tegels of kies je toch voor rechthoekige stroken? Laat het onze winkel weten en wij zoeken de PVC vloer die bij jouw interieur past!

Wat zijn PVC vloeren?
Wat is PVC? PVC is een vorm van vloerbedekking en wordt gemaakt van de kunststof polyvinylchloride (PVC). Deze harde, maar flexibele vloer is opgebouwd uit meerdere lagen: de onderste (backing) laag is de basis en zorgt voor stevigheid. Daarboven zit een laag die de vloer beschermt tegen krimpen en uitzetten, gevolgd door een (film)laag waar het design op gedrukt of geperst is. De matte en doorzichtige toplaag van polyurethaan (PU) beschermt tegen slijtage en beschadigingen. Daarnaast kan er een bepaalde structuur aan gegeven worden (Embossing).

PVC koop je in onze woonwinkels
Onze woonwinkels voeren we een uitgebreide collectie PVC vloeren. Je vind hier grote stalen, zodat je de vloer zo waarheidsgetrouw als mogelijk is kan zien. Maar we bieden je niet alleen een groot assortiment met uitgebreide mogelijkheden. We hebben ook eigen vakmensen in dienst die het egaliseren en leggen van PVC vloeren tot hun vak hebben gemaakt. Ook daarom koop je jouw nieuwe PVC vloer bij TMC! Kom daarom snel langs in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom en profiteer van onze prijzen, kennis en vakkundigheid.

Voor meer informatie over de PVC vloeren bij TMC Wonen, klik dan hier voor de website.