Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Tweede kans voor je oude meubels: laat ze stofferen

Zonde toch om oude meubels waar je veel herinneringen aan hebt weg te gooien? Dat hoeft ook niet! Je kunt ze ook opnieuw laten stofferen.

Je meubels opnieuw laten stofferen

Achter de oudste meubels zitten de mooiste verhalen. Ze hebben bijvoorbeeld altijd bij je opa en oma in de huiskamer gestaan en je hebt er mooie herinneringen uit je jeugd aan. Zonde dus om weg te doen, want je hech er erg veel waarde aan.

Maar vaak kunnen juist deze meubels wel een opknapbeurt gebruiken. Ze zijn wat beschadigd of gehavend, gelukkig betekent dat echter niet dat je er niks meer mee kunt. Opnieuw laten stofferen is namelijk een hele goede oplossing voor dit probleem. Belangrijk is om hiervoor een meubelpartij te zoeken met liefde en aandacht voor oude meubels. Zij kunnen vaak het beste inschatten wat er moet gebeuren, of het überhaupt haalbaar is en ze denken mee over het soort stof. Zo heeft TMC een meubelstoffeerderij in Zeeland en in Bergen op Zoom.

Meubelstoffeerderij TMC Wonen

Bij TMC Wonen hebben ze hier dan ook veel ervaring mee. Zo hebben ze dus meubelstoffeerderij in Zeeland (in Goes) én een meubelstoffeerderij in Bergen op Zoom. Bij hun meubelstoffeerderij heb jij de kans om je stoel of bank opnieuw te laten bekleden. De ervaren vakmensen daar zorgen ervoor dat jouw meubel opnieuw gevuld, gerepareerd of bekleed wordt. Daarnaast voeren ze ook verschillende herstelwerkzaamheden uit, mocht dat nodig zijn. Bijvoorbeeld het versterken of aanpassen van frames zodat je zitcomfort verhoogd wordt.

Zo ben jij opnieuw jarenlang verzekerd van zitplezier van jouw oude meubel vol herinnneringen!

Ontdek de mogelijkheden

Wil je dat jouw meubel door ervaren vakmensen én met een door jou uitgekozen stof wordt bekleed? Neem dan contact op met dé meubelstoffeerderij Zeeland bij TMC Goes!