Profielfoto van Ambiant vloeren
Ambiant vloeren
Oosterbrugstraat 27, 8281 BT Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De ideale vloer voor een gezin

Met kinderen is het niet eenvoudig om een huis netjes te houden. Toch kun je bij de aanschaf van een vloer hier wel rekening meehouden.

Eenvoudig in onderhoud
Als je een druk huishouden hebt waar kleine kinderen rondlopen, dan is een vloer die tegen een stootje kan vaak een vereiste. De pvc vloeren uit de vtwonen by ambiant collectie zijn erg geschikt voor drukke huishoudens. Ze zijn eenvoudig in onderhoud, waterbestendig, geschikt voor vloerverwarming en ook nog eens geluiddempend. De vloeren zijn ook nog eens erg sterk en gaan jarenlang mee.

De keuze voor je favoriete vloer
Hoe kies je nou een vloer die bij jouw interieur past? De vtwonen collectie by ambiant bestaat uit een ruime assortiment. Ga je voor een visgraat, blokpatroon, Hongaarse punt, tegeldecor of toch voor de standaard rechte plank? Ga je voor een verlijmde uitvoering of clickverbinding? Beide is mogelijk!

Natuurgetrouwe structuur
De vloeren uit de vtwonen by ambiant collectie zijn nauwelijks van een echt houten vloer of tegels te onderscheiden, dankzij de natuurgetrouwe structuur (Embossed in Register). Dit betekent dat de structuur van de vloer overeenkomt met het echte dessin. Zo hebben de pvc vloeren met houtlook nerven en noesten, die je niet alleen kunt voelen, maar ook kunt zien.

Wil je weten hoe de vtwonen by ambiant vloeren er uitziet? Bekijk de volledige collectie, bestel direct een staal óf bekijk de vloeren in je eigen ruimte via de augmented reality-tool.