Profielfoto van Ambiant vloeren
Ambiant vloeren
Oosterbrugstraat 27, 8281 BT Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Zachte vloerbedekking maakt grootse comeback

Cotap introduceert de nieuwe vloerkleden & tapijtcollectie van vtwonen. De collectie is geïnspireerd op de laatste modetrends en de mooiste stoffen.

De nieuwe vtwonen vloerkleden & tapijtcollectie

De nieuwe vtwonen vloerkleden & tapijtcollectie van Cotap bestaat uit zes ontwerpen: dip dye met subtiel kleurverloop, padded met ingeweven lijnenspel, chambray met een rijke linnen look, visgraat- en krijtstreepdessin en stonewashed met stoer vintage sfeer.

Na jaren maakt zachte vloerbedekking een grootse comeback en dat is niet voor niets. De nieuwe vtwonen vloerkleden & tapijtcollectie is comfortabel, slijtvast, geluiddempend, warmte-isolerend, dus energiebesparend en te combineren met vloerverwarming. Tot slot is het verkrijgbaar als kamerbreed tapijt, maar ook op maat als vloerkleed. Om de vloerenspecialisten optimaal te laten profiteren van de nieuwe vloerkleden & tapijtcollectie heeft Cotap in samenwerking met vtwonen een sfeervolle presentatie ontwikkeld. Deze presentatie bestaat uit een display, inspiratiemap en 5 stalenhangers.

Met trots heeft Cotap de nieuwe vtwonen vloerkleden & tapijtcollectie gepresenteerd op de vtwonen&design beurs! Tijdens deze beurs konden bezoekers meedoen met de flyeractie ‘Win je favoriete vtwonen vloerkleed t.w.v. max. € 749’. De winnaar van de actie is Gezina Windgassen, zij kan binnenkort haar gekozen vloerkleed in huis verwachten. Cotap feliciteert Gezina van harte en wenst haar veel plezier met het gewonnen vloerkleed.