Profielfoto van Ambiant vloeren
Ambiant vloeren
Oosterbrugstraat 27, 8281 BT Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Ambiant.nl in een nieuw jasje

Ambiant lanceert een gloednieuwe website, met veel sfeerfotografie en binnenkijken bij anderen. Voor elke stijl, is er een passende Ambiant vloer.

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan het opbouwen van een gloednieuwe website www.ambiant.nl. Met vertrouwde visuele elementen heeft de verouderde website een modernere en frissere uitstraling gekregen. Niet alleen het uiterlijk is veranderd. Ook de opzet en structuur zijn vernieuwd, zodat je nog sneller de juiste vloer kan vinden. Want een vloer is de basis voor elk interieur. De nieuwe website staat boordevol inspiratie en is een stuk gebruiksvriendelijker dan voorheen. Met onze vernieuwde website is er ook eenvoudig een dealer te vinden bij jou in de buurt d.m.v. de dealerlocator. De vloertoebehoren van Co-pro hebben een eigen podium gekregen op de nieuwe website. 

Over het merk Ambiant | Jouw stijl. Jouw Ambiant.
Ambiant heeft trendy, betaalbare, kwalitatieve en duurzame vloeren voor iedere woonstijl. De Ambiant collectie bestaat uit: laminaat, tapijt, vinyl, pvc vloeren en traprenovatie. De Ambiant collecties zijn volledig afgestemd op de laatste woontrends. Voor elke woonstijl is er een passende vloer te vinden.