Ambiant Tapijt in de mix

Gewaagde kleuren, durf jij het aan? Combineer gewaagde, felle kleuren met natuurlijke kleuren, voor een rustig geheel.

Je ziet in een woonblad of op Pinterest een interieur met gewaagde kleuren of in de woonwinkel een kleurenstaal van een vloer, die niet in je eigen interieur kan combineren?

Dat laatste dachten wij ook toen we bovenstaande Ambiant Vivendi tapijtstalen voor het eerst onder ogen kregen. We hebben het even voor ons op tafel laten liggen, het zei in eerste instantie niet zoveel. Totdat we door een tijdschrift aan het bladeren waren en het sfeerbeeld van deze tweezitter tegenkwamen, exact in de kleur van één van de tapijtstalen die we op tafel hadden liggen. Door deze staal te mixen met een warme kleur beige of zelfs bordeaux en paars, was de staal ineens niet meer kil en weinigzeggend maar juist warm en sfeervol!

Meteen even gezocht in onze Ambiant collectie naar deze kleuren en we kwamen terecht bij de Ambiant Vivendi Aurora, de Ambiant Vivendi Detroit en de Ambiant Vivendi Memphis. Stuk voor stuk prachtige vloeren met een fraaie oppervlaktestructuur en in een verfijnd kleurenpalet. Uitstekend te combineren met de betonlook laminaat of Ambiant PVC tegels. Zo zie je maar, we inspireren elkaar. Heb je zelf een mooie kleur gespot en wil je ervaren welke Ambiant vloeren daarbij zouden passen?