Profielfoto van Ambiant vloeren
Ambiant vloeren
Oosterbrugstraat 27, 8281 BT Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Ambiant PVC met Uniclic en Unizip klikverbinding

Onlangs is de Ambiant PVC collectie voorzien van ijzersterk nieuw kliksysteem

Ambiant PVC voorzien van nieuw kliksysteem

Onlangs is de Ambiant PVC collectie voorzien van het bekende Uniclic en Unizip kliksysteem. Voortaan zijn alle tegels en planken met 0,55 mm toplaag verkrijgbaar met het Uniclic kliksysteem en is het visgraatpatroon voorzien van het Unizip kliksysteem.

Sterke klikverbinding
Door deze nieuwe sterke klikverbinding is de vloer eenvoudig te verwerken en in elkaar te klikken, waardoor de vloerdelen niet los komen. Het voordeel van de Unizip klikverbinding is dat het visgraat pvc heel eenvoudig terug te leggen is voor stoffeerders. Daarnaast is het visgraat pvc voorzien van een geïntegreerde ondervloer en zijn er geen A en B panelen meer nodig.

De meest harde en sterke vloer
De Silent Rigid clicktechnologie staat garant voor een ultra stabiele ‘Rigid Board’ rug zonder weekmakers. Deze rug is harder en sterker dan bij een verlijmde PVC vloer doordat deze luchtvrij is en voorzien van kalksteen. Door de extreme hardheid van het materiaal kan deze PVC vloer over een bestaande vlakke vloer worden gelegd.

Comfortabel te leggen
De huidige kurkenonderlaag is bij de PVC collectie met 0,55 mm toplaag vervangen door een IXPE-onderlaag. De totale dikte van de plank is aangepast van 5,5 mm naar 7 mm, hierdoor is de vloer nog comfortabeler te leggen. Met deze kenmerken voldoet de collectie ook aan de normen van het bouwbesluit 10dB Deltalin geluidsreductie. Hierdoor is deze vloer ook goed toepasbaar in appartementen.

Voor elk interieur een passende PVC vloer
De volledige Ambiant PVC collectie met Silent Rigid clicktechnologie is verkrijgbaar in trendy dessins: visgraat, hout en tegels. Door de vele kleuren, dessins en afwerkingsmogelijkheden is er voor elk interieur wel een geschikte PVC vloer te vinden. Alle kleuren zijn ook leverbaar in dryback PVC. Bekijk onze volledige collectie op www.ambiant.nl of neemt contact op met één van onze dealers bij jou in de buurt.