Profielfoto van Waardenburg Wonen & Slapen

Waardenburg Wonen & Slapen

Molenstraat 5, 2712 XG ZOETERMEER
maandag
Op afspraak
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Waardenburg Wonen & Slapen is gevestigd in het oude centrum van Zoetermeer bij de karakteristieke witte molen “de Hoop”. wij leveren bedden en boxsprings van Pullman, Mline, Eastborn, Avek, Mintjens, Beautyrest by Simmons , vloeren van Coretec, Floorify, Tarkett, Desso, Parade Bonaparte, Novillon, Luxaflex, bece, Inside, Multisol, velux ea

over ons

Wij verkopen en adviseren in verschillende producten op het gebied van woninginrichting zoals tapijt, gordijnen, vitrage, vinyl, marmoleum, zonwering, bedtextiel en slaapcomfort met toonaangevende leveranciers zoals Pullman, Eastborn, Simmons, Steel & Stockings en Mline op beddengebied. Luxaflex, Bece, Multisol, Cedeko,Wood & Washi. Velux, Chivasso, Carlucci, Toppoint, ByTzum & House of Hapiness, Egger,Gardisette op het gebied van raambekleding. Belakos, Floorify PVC,Tarkett PVC, Parade, Desso, Bonaparte, Novillon, Marmoleum op het gebied van vloeren. 

Service & kwaliteit zijn de sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Met een klein team van ervaren medewerkers staan wij hiervoor garant. Wij zijn van mening dat een tevreden klant de beste reclame is. In overleg met u kunnen wij design en aparte wensen in vervulling laten gaan. Voor een uitgebreid slaap– of interieur advies verzoeken wij u een afspraak te maken.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Belakos - Simmons - 
Bekijk de artikelen van deze 2 merken