Partner

Waardenburg Wonen & Slapen

Waardenburg Wonen & Slapen is gevestigd in het oude centrum van Zoetermeer bij de karakteristieke witte molen “de Hoop”. wij leveren bedden en boxsprings van Pullman, Mline, Eastborn, Avek, Mintjens,Pure Talalay Bliss , vloeren van Tarkett, Desso, Parade Bonaparte, Floorify,Novillon, Luxaflex, bece, Inside, Multisol, velux ea

Website
algemene informatie

over ons

Wij verkopen en adviseren in verschillende producten op het gebied van woninginrichting zoals tapijt, gordijnen, vitrage, vinyl, marmoleum, zonwering, bedtextiel en slaapcomfort met toonaangevende leveranciers zoals Pullman, Curem, Pure Latex Bliss, Ethnicraft, Maxtras, Mline, Norma op beddengebied. Luxaflex, Bece, Multisol, Verosol, Velux, Oer, Eijffinger, Topppint, ByTzum & House of Hapiness Egger, Designers Collection en Kobe op het gebied van raambekleding. Quickstep, Floorify PVC, Parade, Desso, Bonaparte, Belakos, Novillon, Marmoleum en Ambiant op het gebied van vloeren. Maar ook de specialistische design verpleeg/hoog-laag bedden van Belletto en Norma.

Service & kwaliteit zijn de sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Met een klein team van ervaren medewerkers staan wij hiervoor garant. Wij zijn van mening dat een tevreden klant de beste reclame is. In overleg met u kunnen wij design en aparte wensen in vervulling laten gaan. Voor een uitgebreid slaap– of interieur advies verzoeken wij u een afspraak te maken.

artikelen

Showroom opruiming- Pullman Mline

boxsprings en matrassen met flinke korting 

Snurk overtrekken voor de kids

Snurk kinderdekbedovertrekken - 100% katoen 

Toon alle 4 artikelen
collecties
Waardenburg Wonen & Slapen heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Molenstraat 5
2712 XG ZOETERMEER

0793166600RECENSIES
CONTACT
Molenstraat 5
2712 XG ZOETERMEER

0793166600