Profielfoto van Waardenburg Wonen & Slapen

Waardenburg Wonen & Slapen

Molenstraat 5 2712 XG  ZOETERMEER

Over ons

Waardenburg Wonen & Slapen is gevestigd in het oude centrum van Zoetermeer bij de karakteristieke witte molen “de Hoop”. wij leveren bedden en boxsprings van Pullman, Mline, Eastborn, Avek, Mintjens,Pure Talalay Bliss , vloeren van Tarkett, Desso, Parade Bonaparte, Floorify,Novillon, Luxaflex, bece, Inside, Multisol, velux ea

over ons

Wij verkopen en adviseren in verschillende producten op het gebied van woninginrichting zoals tapijt, gordijnen, vitrage, vinyl, marmoleum, zonwering, bedtextiel en slaapcomfort met toonaangevende leveranciers zoals Pullman, Curem, Pure Latex Bliss, Ethnicraft, Maxtras, Mline, Norma op beddengebied. Luxaflex, Bece, Multisol, Verosol, Velux, Oer, Eijffinger, Topppint, ByTzum & House of Hapiness Egger, Designers Collection en Kobe op het gebied van raambekleding. Quickstep, Floorify PVC, Parade, Desso, Bonaparte, Belakos, Novillon, Marmoleum en Ambiant op het gebied van vloeren. Maar ook de specialistische design verpleeg/hoog-laag bedden van Belletto en Norma.

Service & kwaliteit zijn de sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Met een klein team van ervaren medewerkers staan wij hiervoor garant. Wij zijn van mening dat een tevreden klant de beste reclame is. In overleg met u kunnen wij design en aparte wensen in vervulling laten gaan. Voor een uitgebreid slaap– of interieur advies verzoeken wij u een afspraak te maken.