Profielfoto van Waardenburg Wonen & Slapen
Waardenburg Wonen & Slapen
Molenstraat 5, 2712 XG ZOETERMEER
maandag
Op afspraak -
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

M line TeamNL kussen- slaap als een kampioen

een aanpasbaar, ondersteunend en verkoelend hoofdkussen gemaakt voor TeamNL, verbeter je nachtrust

TeamNL Pillow - Slaap als een Kampioen met Pillowsonline.nl!
Ontdek het geheim van de topatleten! Kies net als de elite van TeamNL voor het TeamNL kussen en ervaar een slaap van wereldklasse.

Waarom Kiezen voor het TeamNL Pillow?


Aanpasbaar naar Jouw Wensen
Het TeamNL Pillow biedt ultiem comfort en flexibiliteit. Dankzij de unieke visco-elastisch schuim / polyfiber vulling, kun je de dikte van het kussen eenvoudig aanpassen. Of je nu een stevig of zacht kussen verkiest, je past het moeiteloos aan naar jouw ideale slaapcomfort.Knuffelbaar en toch ondersteunend

Perfecte Temperatuurregulatie
Het TeamNL Pillow is ontworpen met zowel een zomer- als winterzijde voor optimale temperatuurregulatie. De blauwe zomerzijde met open 3D-toplaag zorgt voor uitstekende warmteafvoer en ventilatie, terwijl de wit/oranje winterzijde de warmte vasthoudt voor een knusse nachtrust in koudere maanden.

Aanpasbaar voor jouw optimale ondersteuning
Voor de beste slaapervaring raden we de volgende vulling aan:

Buikslapers: Zacht: 10-12 handjes | Hard: 8-10 handjes
Rugslapers: Zacht: 10-12 handjes | Hard: 8-10 handjes
Zijslapers: Zacht: 4-6 handjes | Hard: 0-2 handjes
Bewaar de extra vulling in de bijgeleverde tas voor eenvoudig aanpassen.

Het Kussen van TeamNL Sporters
Sinds 2008 is M line de Official Sleep Partner van NOC*NSF. Olympische atleten van TeamNL vertrouwen tijdens de Spelen op de hoogwaardige kwaliteit van M line. Deze samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van het TeamNL Pillow, zodat ook jij thuis kunt slapen als een kampioen.

Anti-Allergeen en Veilig
Het TeamNL Pillow is voorzien van het gepatenteerde HeiQ Allergen Tech, een 100% biobased technologie die allergenen zoals huisstofmijt en huisdierallergenen effectief vermindert. Bovendien blijft deze bescherming ook na meerdere wasbeurten effectief. Het kussen is OEKO-TEX gecertificeerd, wat zorgt voor een veilige en gezonde slaapomgeving.

Het Juiste Kussen voor Elk Seizoen
De combinatie van drukverlagend visco-elastisch schuim en ventilerend polyfiber maakt het TeamNL Pillow ideaal voor elk seizoen. Geniet van een koel hoofd in de zomer en behoud je warmte in de winter met dit veelzijdige kussen.

Bestel Nu bij Pillowsonline.nl
Investeer in je slaap en kies voor het TeamNL Pillow. Slaap elke nacht als een kampioen en ervaar het verschil. Bestel vandaag nog bij Pillowsonline.nl en transformeer je nachtrust!

Nu met gratis M Line Anti Allergeen spray t.w.v. 29,95