Partner

Designtegels.nl

Designtegels verkoopt handgemaakte Portugese cementtegels en Marokkaanse, Spaanse en Mozaïek tegels. Van grafisch tot bloemenprint, oude patronen en nieuwe.

Bedrijfsoverzicht designtegels.nl

Marmer Mozaiek

Designtegels.nl verkoopt prachtige, duurzame mozaïek. Het mozaïek wordt verkocht op matten. Makkelijk om zelf te snijden, verlijmen en voegen.

Mozaïek - Designtegels.nl

Marmer Mozaiek, een product wat wij eerst alleen op bestelling leverden is nu een product geworden wat vast in de collectie zit. Dit product komt uit Turkije waar de marmer uit groeves gehaald wordt. Deze enorme plakken worden tot 1 centimeter dun gezaagd en vervolgens in de juiste vormpjes. Handmatig worden deze op de matten geplakt. Een tijdrovend karweitje maar het resultaat is er zeker na. 

Designtegels biedt het Mozaiek in verschillende vormen en kleuren aan. Zo hebben we vissengraat, steenpatroon, driehoek, vierkant en Hexagone. De kleuren zijn zwart, grijs en wit. Net zoals al onze tegels kan hier ook kleurverschil in zitten, het blijft een natuurproduct. Naast bovengenoemde vormen bieden we ook verschillende borders, ofwel randen, aan die aansluiten bij het patroon. Dit zorgt voor een mooie afwerking van de randen en hoeken.  

Meer lezen over
'Marmer Mozaiek'?

meer van deze professional

Azulejos, de spaanse zon in je huis!

Azulejos, de Spaanse wandtegel uit de Mediteraanse land...

Spatula, de nieuwe tegel uit Italie.

Elke tegel met de hand afgewerkt. De stroken van de spa...

Handgemaakte Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels, de trend van nu! Bekijk hier hoe ze...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.