Kleurrijke tegels in je tuin

Fleur je tuin op met Patroontegels! Ja, deze cementtegels kunnen ook buiten. Lees hier hoe.

Fleur je tuin op met cementtegels

Cementtegels in je tuin? Ja, het kan echt! Al eeuwen lang worden deze tegels in de zonnige landen als Portugal buiten gebruikt als aankleding van huizen, straten en meer. Deze kleurrijke patroontegels kunnen na het impregneren van de tegel tegen zon en regen. Het zal je hele tuin opfleuren. Ook toe te passen in tuintafels, achterwand of blad van de buitenkeuken, plantenbakken en nog veel meer. Wil je ze op de vloer leggen? Zorg dan wel voor een vaste, egale cementdekvloer waar geen water bij kan. Bij Designtegels.nl vind je alle patronen die je maar wilt, in nog meer verschillende kleuren. Bekijk hier alle inspiratie foto's van mensen die je voor zijn gegaan.

Hoe te leggen en onderhouden?

Het is helemaal niet zo moeilijk, je moet alleen even weten hoe. Designtegels.nl is dé specialist in Cementtegels, wij hebben dan ook echte specialisten als het gaat om het plaatsen en onderhouden van deze tegel. Wij hebben er zelf onze eigen productenlijn Azule voor opgezet. Heb je een concrete vraag? Bel ons dan gerust. Meer informatie? Bekijk onze site voor alle tips en trucs: Plaatsen en Behandelen van Cementtegels

Ook nog andere buitentegels?

Naast cementtegels hebben we ook nog heel veel andere tegeltjes. Beton-, hout- en metaallook tegels tot wel 3,60 groot! Prachtige Marokkaanse tegels (Zellige, Bejmat en Platta)  van allerlei formaten, Spaanse tegels voor tegen de muur en Turks Mozaiek voor op de vloer. Keuze zat dus, en er zit altijd wel wat voor je tussen. Kom dus vooral een keertje kijken in één van onze showrooms in Breda of Utrecht.