Nieuwe tegel: De Alivio

De Alivio tegel brengt je terug in de tijd Een tegel in sprekende kleuren en met een uniek reliëf: je bent zo weer terug in de jaren ‘60.

Het zonnetje in huis

Na een zonnig weekend zou je al zomaar de zomer in je bol kunnen hebben. Het kriebelt om naar buiten te gaan en van alle zonnestralen te genieten. Maar waarom haal je de zomer niet in huis? Met de Alivio wandtegel haal je kleur, vrolijkheid en een echte eyecatcher naar binnen.

Een nieuwe favoriet in ons assortiment

De Alivio tegel is een nieuwkomer in ons aanbod en vult het aanbod prachtig aan. Het is een unieke wandtegel door het 3D effect. Dit brengt een reliëf aan in de tegel die veel sfeer brengt in een keuken of toilet. De rood/roze tinten zijn onze favorieten, maar ze zijn ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld petrolblauw, olijfgroen of zwart.

Op de keukenwand of lambrisering in de hal?

De tegel heeft een afmeting van 15 bij 15 cm en is 0,7 cm dik. Hij past dus perfect op iedere wand in jouw interieur. De Alivio is een wandtegel en kan dus niet op de vloer worden geplaatst. Zie jij hem al voor je op jouw keukenwand? Of ben je opzoek naar een vrolijke binnenkomer? Plaats hem dan als lambrisering in je hal! Het is een keramische tegel met hoogglans afwerking en dat maakt de Alivio onderhoudsarm.

Benieuwd naar de Alivio?

Ben jij nieuwsgierig naar deze tegel? Bestel dan een sample via onze website, of neem een kijkje in onze showroom. Plezier van deze Alivio wandtegel is gegarandeerd: je haalt het zonnetje in huis en hij neemt je terug in de tijd door het prachtige 3D effect!